Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

DACIA SANDERO STEPWAY – CROSSOVER, JOSSA ON ASENNETTA

Auto, johon ihastut heti ensisilmäyksellä

Tyyliä jokaiseen päivään. Turvallisuutta kaikille teille!

DACIA SANDERO STEPWAY

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät kevytmetallivanteet ja korkea, 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä 90 hv bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Manuaalivaihteisena valikoimasta löytyy myös 110 hv bensaturbo.

Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

*Lähivalot.

TYYLILLÄ JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Dacia Sandero Stepway on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Sandero Stepwayn korkean maavaran ansiosta voit ajella sillä rosoisemmillakin teillä, ja niitä ajatellen autossa on paitsi ulkonäön myös käytännöllisyyden vuoksi tummanharmaat puskurinsuojat sekä edessä että takana. Vakiona on tyylikkäät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet. Kattokaiteet ovat kerrassaan nerokkaat: voit helposti muuntaa ne taakkatelineiksi auton mukana tulevan työkalun avulla! Enää ei siis tarvitse hankkia taakkatelineitä erikseen eikä miettiä missä niitä säilyttäisit silloin, kun ne eivät ole käytössä, sillä ne ovat aina käyttövalmiina autosi katolla.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA, KOROTETTU CROSSOVER

Dacia Sandero Stepwayn sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset. Sisätiloissa on erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille, joten esimerkiksi kahvimukille tai juomapullolle löytyy helposti oma paikkansa. Tavaratilan koko on 328 litraa ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. On vain yksi asia, jota Sandero Stepway ei pysty arjessasi helpottamaan, ja se on päätöksenteko siitä, minne sinä milloinkin haluat ajaa.

HV

Moottorin teho

Nm

Vääntömomentti

Litraa

PA tankin koko

Litraa

Tavaratila