Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

TÄYSIN UUSI DACIA DUSTER – EDELLEEN AITO DUSTER

Saatavana myös automaattivaihteistolla

Kulkee niin kaupungissa kuin maastossakin, tällä pääset paikkoihin mihin muilla ei ole asiaa

TÄYSIN UUSI DACIA DUSTER

Dacia Duster on todellinen menestystarina – tällä suositulla järkiautolla on maailmanlaajuisesti jo yli kaksi miljoonaa käyttäjää.

Nyt ennakkomyynnissä on täysin uusi 3. sukupolven Duster, joka vakuuttaa niin muotoilullaan kuin maastokyvyilläänkin ja on tietysti – Dusterin tapaan – käytännöllinen ja monikäyttöinen! Tämän hetken arvion mukaan ensimmäiset koeajoautot saadaan Suomeen loppukesästä / alkusyksystä 2024, mutta oman täysin uuden Dusterisi voit tilata jo nyt.

MEDIA DISPLAY JA MEDIA NAV LIVE

Täysin uudessa Dusterissa on helppokäyttöinen multimediajärjestelmä, jossa on 10 tuuman värillinen kosketusnäyttö ja langaton älypuhelinpeilausvalmius (Android auto / Apple CarPlay. Journey-varustetasolla vakiona on vieläkin edistyksellisempi Media Nav LIVE, jossa on lisäksi integroitu navigointi ja yhdistettyjen palveluiden mahdollistamat ajantasaiset kartat sekä Arkamys 3D -äänentoisto.

MALLISTOSSA MYÖS HYBRIDI

Hybrid 140 on Dacia Joggeristakin tuttu 140 hevosvoiman tehoinen nykyaikainen täyshybrid-voimalinja. Nauti mukavasta ja helposta ajamisesta ilman lataamisen vaivaa – Duster Hybrid 140:n ajoakku latautuu itsestään ajon aikana. Taajama-ajossa Duster Hybrid 140 kulkee sähköllä jopa 80 % ajasta, jolloin polttoaineen säästö vastaavaan bensiinimoottoriin verrattuna on jopa 40 %.

Hybrid 140 -voimalinja tuo etuvetoiseen Dusteriin seuraavat ominaisuudet:

  • Helppoa ja mukavaa ajamista
  • Automaattivaihteisto
  • Liikkeellelähtö sähkön voimin
  • Jopa 80 % sähköistä liikkumista taajamassa
  • Polttoainetehokkuus ja entistä alhaisemmat CO2-päästöt

AITO MAASTURI

Nelivetoinen Duster kulkee kaikkialle – nelivetokytkimessä on valittavana entistä enemmän eri olosuhteisiin tarkoitettuja toimintoja.

Huippuluokan maastokyvyt, kuten aina ennenkin. Suuri 217 mm maavara ja yli 30° lähestymiskulma, sekä nelivedon mainio etenemiskyky tekevät Dacia Dusterista aidon järkimaasturin. Käytännöllisyys korostuu myös materiaalivalinnoissa: Dusterin pinnat ovat materiaalia, joissa naarmut eivät heti näy. Rengaskaarien suojat on valmistettu täysin uudesta kierrätysmateriaalista nimeltä Starkle®.

Neliveto on saatavilla TCe 130 -bensiiniturbomoottorin ja 6-portaisen manuaalivaihteiston yhteydessä.

HV

Moottorin teho

Nm

Vääntömomentti

Litraa

PA tankin koko

Litraa

Tavaratila