Rekry

Töihin meille

Hämeen Autovaruste Oy on perinteikäs autokauppayhtiö, joka aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930 ja on yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Iisalmessa. Edustamamme merkit ovat Volvo, Polestar, Renault ja Dacia. Henkilökuntamme koostuu 133:sta autoalan ammattilaisesta. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 65 miljoonaa euroa.

Täyden palvelun talona olemme aina tarjonneet huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin myymiimme tuotteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille oikea ylpeydenaihe, minkä takia pyrimmekin tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Muina keskeisinä arvoinamme haluamme korostaa avointa ja uskottavaa toimintaa, vastuuntuntoa, tehokkuutta, ihmisten arvostusta ja ympäristöstä huolehtimista.

Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Tästä todisteena meillä on sertifioinnit ISO 9001 laatujärjestelmästä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmästä.  Toimintapolitiikassamme olemme kertoneet tavoitteemme, arvomme ja vastuumme ympäristöstä.

 

MEKAANIKKO KUOPIOON

Haluatko työskennellä työympäristössä, jossa on modernit toimitilat, autoalan uusimmat laitteet, jatkuva merkkikohtainen koulutus ja voit keskittyä yhden automerkin parissa työskentelyyn?
Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kuopion toimipisteelle mekaanikkoa. Mekaanikon tehtävässä vastaat autojen vianmääritys, korjaus- sekä huoltotöistä. Merkkikohtainen kokemus ja koulutus ei kuitenkaan ole edellytys tähän tehtävään hakiessa, asenne ja halu oppia ratkaisee.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, joustava, paineensietokykyinen ja pystyt ratkaisemaan ongelmatilanteita, olet etsimämme uusi mekaanikko. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittymään edelleen. Autoalan sähköistyessä yhä enemmän, sinun tulisi ottaa uudet haasteet sähköautojen parissa innokkaasti vastaan!

MITÄ HAEMME

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta henkilöautojen huollosta ja korjaamisesta. Omaat perustiedot ja -taidot moottori- ja sähkötekniikasta. Olet ehkä jo toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä ja työsi jälki on aina laadukasta, mutta vaihtoehtoisesti voit olla juuri alalle valmistunut innostunut tekijä.
Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toimit reippaasti ja oma-aloitteisesti eri tilanteissa. Et pelkää ottaa vastuuta ja haasteisiin tarttuminen innostaa sinua. Ratkaiset ongelman kuin ongelman sujuvasti ja tehokkaasti edustamiemme merkkien arvoja; laatua, turvallisuutta ja ympäristöä kunnioittaen.
Lisäksi sinulla on hyvät perustaidot tietotekniikasta ja vähintään B-luokan ajokortti.

TARJOAMME

Tukenasi on alan johtavat tuotteet sekä vahva organisaatio. Työllistyt monipuoliseen tehtävään ja käytössäsi ovat laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut. Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työpaikan, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työnantajana olemme luotettava ja tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, joka takaa motivoivan työilmapiirin.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Sami Kinnunen puh. 010 5228 554.

Hakuaika on 15.1.2023 asti.

Jätä hakemuksesi jo tänään – käsittelemme hakemuksia hakuaikana – paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset: rekry@avainvaunu.fi

 

 

Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut jatkuvasti kehittyvästä autoalasta, ja haluaisit itsekin kehittyä sen rautaiseksi ammattilaiseksi, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole avoimena? Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi, jossa kerrot hiukan itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteesta!

Lähetä avoin hakemus rekry@hameenautovaruste.fi