Rekry

Töihin meille

Hämeen Autovaruste Oy on perinteikäs autokauppayhtiö, joka aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930 ja on yksi vanhimmista Suomessa toimivista autokaupoista. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Iisalmessa. Edustamamme merkit ovat Volvo, Renault ja Dacia. Henkilökuntamme koostuu 133:sta autoalan ammattilaisesta. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 65 miljoonaa euroa.

Täyden palvelun talona olemme aina tarjonneet huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin myymiimme tuotteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille oikea ylpeydenaihe, minkä takia pyrimmekin tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Muina keskeisinä arvoinamme haluamme korostaa avointa ja uskottavaa toimintaa, vastuuntuntoa, tehokkuutta, ihmisten arvostusta ja ympäristöstä huolehtimista.

Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Tästä todisteena meillä on sertifioinnit ISO 9001 laatujärjestelmästä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmästä. Toimintapolitiikassamme olemme kertoneet tavoitteemme, arvomme ja vastuumme ympäristöstä.


Hae mukaan Volvo Omamekaanikko-trainee ohjelmaan Hämeen Autoon

Koulutamme sinusta Volvo-ammattilaisen – taitotasokoulutus on Volvon oma koulutus ja keskittyy nimenomaan Volvojen korjaamiseen ja huoltamiseen. Koulutus tapahtuu moduuleittain työn ohessa. Työhön tuo nopeutta ja joustavuutta tiimityöskentely, jossa pääset kehittymään osaavan Omamekaaniikko-kollegan opissa.

Tarjoamme
• Palkallisen trainee-ohjelman
• Loistavan työporukan, joka välittää ja kannustaa kokeilemaan ja kehittymään
• Vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin
• Mielenkiintoisen tuotteen, Hämeen Autovaruste on paras paikka ostaa Volvo
• Tuen kokeneemmalta kollegalta, jonka kanssa työskentelet työparina

Haethan heti, sillä vaikka viimeinen hakupäivä on 24.9., etenemme haussa nopealla aikataululla jo hakuajan aikana!

Tutustu lisää ja hae!


Avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut jatkuvasti kehittyvästä autoalasta, ja haluaisit itsekin kehittyä sen rautaiseksi ammattilaiseksi, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole avoimena? Otamme mielellämme vastaan hakemuksesi, jossa kerrot hiukan itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteesta!

Lähetä avoin hakemus rekry@hameenautovaruste.fi