Volvo Cars – sovellus

Volvo Cars -sovellus on palvelu, joka helpottaa arkeasi ja auttaa käyttämään Volvoasi tehokkaammin.

Volvo Cars -sovelluksen (ent. Volvo On Call) avulla hallitset autosi toimintoja kätevästi etänä. Voit esimerkki käynnistää matkustamon lämmityksen sekä avata ja lukita autosi ovia.

Haluatko jatkaa Volvo Cars -sovelluksen tilausta?

Volvo Cars -sovellus on voimassa kolme vuotta, kun ostat uuden Volvon. Tämän jälkeen käyttö edellyttää jatkotilauksen tekemistä.

  • Volvo Cars -jatkotilauksen saat vuodeksi veloituksetta. kun huollatat autosi meillä Avain Vaunulla tai Hämeen Autolla. Pidennämme Sensus –käyttöjärjestelmällä varustetun autosi Volvo Cars -sovelluksen tilauksen huollon yhteydessä, niin että se on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti (max 13 kk). (Ei koske Android/ICUP autoja)
  • Tai jatkotilauksen voit ostaa joko yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.
    • 1 vuoden jatkotilaus     45 €
    • 2 vuoden jatkotilaus     75 €

Mikäli nykyinen Volvo Cars -tilauksesi ei ole vielä päättynyt

Voit tehdä jatkotilauksen meillä Avain Vaunulla ja Hämeen Autolla tai Volvo Carsin sivuilla. Asiakaspalvelijamme kirjaavat järjestelmään tilauksen jatkon, eikä autolle tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Tilaus jatkuu automaattisesti ilman katkoksia.

Jos nykyinen Volvo Cars -tilauksesi on ehtinyt jo vanhentua

Asiakaspalvelijamme tekevät jatkotilauksen ja autoonne syötetään aktivointikoodi. Joissain tapauksissa aktivointi vaatii auton liittämistä testilaitteeseen, ja se tehdään huollossamme.

 

VARAA HUOLTO 24/7