Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Uudet Daciat

Dacia tarjoaa Suomen järkevimmän automalliston! Miksi ostaisit käytetyn auton, kun saat samalla hinnalla uuden auton kolmen vuoden takuulla? Jätä ennakkoluulot narikkaan ja tutustu Dacian erittäin kilpailukykyisin hinnoin varusteltuun valikoimaan. Dacia malliston vaihtoehdoista löytyy erityisesti tilavuutta, ajomukavuutta ja kykyä selviytyä haastavammastakin tilanteesta. Jykevät maasturit, pakettiautot ja tila-autot ovat varsinkin perheellisille erinomainen valinta.

Myymme Dacian mallistoa kaikissa toimipisteissämme. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jyväskylä Hämeen Auto

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-15:30

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kuormaajantie 8
40320 Jyväskylä

p. 010 5228 200
jyvaskyla@hameenauto.fi

Kuopio Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kaivotie 29
70700 Kuopio

p. 010 5228 500
kuopio@avainvaunu.fi

Iisalmi Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 8:00-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kivirannantie 7
74130 Iisalmi

p. 010 5228 670
iisalmi@avainvaunu.fi

Dacia tarjoaa Suomen järkevimmän automalliston

Dacia on romanialainen autovalmistaja, joka aloitti autojen valmistamisen vuonna 1968 automallilla Dacia 1100. Nämä altavastaavat rantautuivat suomeen vuonna 2009, kasvattaen suosiotaan kun luottamus edullisiin autoihin on kasvanut.

Dacian henkilöautot ovat tulleet tunnetuksi etenkin edullisen hintansa takia; autonvalmistajalla on vahva halu tarjota uudet autot hyvin saavutettavaan hintaan. Mallisto on myös malliltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin vahvasti esimerkiksi perheille suunniteltu, sillä useimmat Daciat ovat maastureita tai maasturihenkisiä, tilavia, käytännöllisiä ja haastavista olosuhteista selviäviä. Dacia Duster maasturi onkin ehkäpä tunnetuin ja suosituin valmistajan automalleista. Vaihtoehtoja löytyy kuitenkin myös pieniin pakettiautoihin ja 7-paikkaisiin perheautoihin asti.

Älä anna edullisen hinnan epäilyttää, vaan keskity olennaiseen ja tartu järkivalintaan! Suomen järkevimpään automallistoon kannattaa tutustua paikan päällä, niin pääset itse kokemaan autojen mukavuuden, turvallisuuden ja modernin varustelun.