Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Polestar Omamekaanikko

Miten Polestarin Omamekaanikko-merkkihuolto toimii?

  1. Voit varata autohuollon suoraan omamekaanikoltasi, joka suunnittelee kanssasi käynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Omamekaanikko varaa tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi tai järjestää sopimuskyydin/-taksin, joka auttaa sinua kaupunkialueella kaikissa toimipisteissämme.
  2. Kun tuot autosi huoltoon, asioit suoraan omamekaanikkosi kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset toiveet käydään vielä kertaalleen läpi.
  3. Omamekaanikko on päävastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, hän on itse yhteydessä sinuun. Volvon huollon valmistuttua saat siitä ilmoituksen.
  4. Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle, hoitaa laskutuksen ja kertoo, mitä kaikkea autolle tehtiin merkkihuollossa.
  5. Jos sinulle herää mitä tahansa auton huoltotöihin liittyviä kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon. Hän voi myös olla itse sinuun yhteydessä, kun esimerkiksi Volvon määräaikaishuolto alkaa olla käsillä.

Miksi valita Polestarin autohuoltoon Omamekaanikko?

Hänellä, joka on kehittänyt ja valmistanut autosi, on tietenkin myös paras osaaminen sen huoltoon. Vain valtuutetussa Polestar merkkihuollossa työskentelee ammattilaisia, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja osaavat käyttää Polestarin kehittämiä menetelmiä, diagnostiikkaa ja työkaluja. Kaikissa huolloissa käytetään alkuperäisiä varaosia.

Hyvässä huollossa on kyse myös asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä. Saat ohjelmistopäivitykset veloituksetta ja henkilökohtaista palvelua autosi huoltoon omamekaanikoltasi, sijaisauton edullisesti ja ajankohtaisimmat asiakasedut aina edullisesti.

Ohjelmistopäivitykset

Polestar-huolloissa hintaan sisältyy ohjelmistopäivitys. Auton sähköjärjestelmä koostuu useista ohjausyksiköistä, jotka toimivat kuten tietokoneet. Ne prosessoivat dataa ja antavan käskyjä erilaisille järjestelmille, kuten ilmastoinnille, ABS- jarruille, moottorille ja turvajärjestelmille. Auton ohjausyksiköit päivittämällä ajantasalle varmistetaan, että ne toimivat yhtä hyvin ja jopa paremmin jatkossakin.

Kampanjat

Kun varaat ajan meiltä valtuutetusta Polestar-huollosta, tarkistamme onko autossasi tekemättömiä tehtaan julkaisemia laadunvarmistuskampanjoita. Mikäli kampanjoita on avoimena, kerromme näistä sinulle ja varaamme ajan kampanjan suoritukseen.

Jatkuvuutta

Kun noin vuosi on kulunut edellisestä meillä tehdystä huollosta, lähetämme sinulle huoltokutsun tekstiviestitse. Mikäli et reagoi viestiin, soitamme sinulle muutaman viikon kuluessa viestin saapumisesta.

Huolellisesti täytetty, valtuutetun merkkiliikkeen leimoilla varustettu huoltokirja toimii kuin arvopaperi. Se on loistava myyntivaltti, jos joskus olet myymässä autoa pois. Moitteettomasti toimiva, hyvin huollettu auto on huoletonta myydä.

Haluamme tarjota sinulle vaivattoman, entistäkin helpomman Polestar huollon.

tai suoraan omalta Polestar omamekaanikoltasi.