Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Renault ja Dacia All In One -rahoitus

Tarjoamme nyt täysin uuden tavan ostaa auton, eli All In One -rahoituksen, jolla voit ostaa uuden Renaultin tai Dacian ja pitää auton uuden veroisena koko sopimuskauden ajan kiinteällä kuukausihinnalla. Valitsemalla tämän rahoituksen pystyt ennustamaan kaikki autoiluusi liittyvät kustannukset jopa vuosiksi eteenpäin.

All In One -rahoitus tuo uusien autojen turvallisuuden ja nykyaikaisen ajokokemuksen kaikkien saataville, huolettomasti ja riskittömästi. Hanki uusi auto, joka myös pysyy uuden veroisena ilman huolia yllätyskuluista tai auton jälleenmyyntihinnasta. Auton hankkiminen ja pito ei voisi olla enää helpompaa! Arvioi kuukausierän suuruus, valitse uusi Renault tai Dacia tarjolla olevista vaihtoehdoista ja viimeistele paketti sinulle sopivimmilla vaihtoehdoilla keston, kilometrien ja palvelutason osalta.

Miksi hankkia auto All In One -rahoituksella?

Maksat auton omistamisesta ja ylläpidosta kiinteän kuukausihinnan, joka pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Voit lisätä myös vakuutukset samaan kuukausierään. Näin sinulle jää enää viranomaismaksut ja polttoaineet!

Tiedät autosi hyvityshinnan heti ostohetkellä. Sopimuskauden päättyessä saat autostasi jo ostohetkellä sovitun hyvityshinnan, mihin ei vaikuta esimerkiksi korkotasojen muutokset tai polttoaineiden hinnat. Rahoitussopimus poistaa huolet auton jälleenmyyntiarvosta tai vaihtotarjouksista.

Jos kuitenkin myyt autosi taattua hyvityshintaa korkeammalla hinnalla, teet puhdasta rahaa! Mikäli päätät myydä autosi, voit pitää myyntihinnan ja taatun hyvityshinnan erotusta puhtaana myyntivoittona.

Yhdellä kuukausihinnalla auto, merkkihuolto ja korjaukset. Rahoituksessa on kolme eri palvelutasoa, joista voit valita sinulle sopivimman. Helpoimmillaan saat auton ja sen täydellisen ylläpidon kiinteällä kuukausihinnalla.

Palvelutaso 1
Sisältää taatun hyvityshinnan.

Palvelutaso 2
Sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja yllättävien vikojen korjaukset.

Palvelutaso 3
Sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja yllättävien vikojen korjaukset. Tarjoamme myös rengashotellin, kausivaihdot, sijaisauton huoltojen ajaksi ja kirsikkana kakun päällä sisä- ja ulkopesun määräaikaishuoltojen yhteydessä.