Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Autoleasing kasvattaa suosiotaan

Suomessa yleisin tapa on hankkia auto erilaisilla rahoituspalveluilla, mutta tämäkään ei sovellu kaikille. Varsinkin jos auton tarve ei ole pitkäaikainen, ei omistusautoa voi katsoa varsinaisena sijoituksena sen arvon alenemisen johdosta. Yhä useampi meistä onkin siirtymässä leasing-autoiluun, joka on kätevä ja helppo ratkaisu silloin kun uudelle autolle olisi tarvetta, mutta oman auton hankinta ei ole mahdollista tai järkevää.

Tavallisimmin leasing-auto on ollut yritysten suosiossa, mutta tarjolla on myös uuden auton ostamisen sijaan yksityisleasingin, eli leasing-auto yksityiskäyttöön. Yksityisleasingilla saat auton käyttöösi kiinteällä kuukausihinnalla, ilman yllättäviä huolto- tai korjauskuluja. Autoleasing on myös riskitön tapa kokeilla eri käyttövoimien sopivuutta omaan käyttöön – sähköautojen ja hybridien osuus kaikista leasing-autoista kasvaa koko ajan.

Ota meihin yhteyttä ja kerro autotarpeistasi, niin autamme autoleasingiin liittyvissä kysymyksissä! Valitse alta sinua lähin toimipiste.

Yksityisleasing – huoleton tapa hankkia auto käyttöösi

Yksityisleasing on huoleton ja helppo tapa hankkia hyväkuntoinen, uudehko auto. Autoleasing ei vaadi suuria alkupääomia, vaan käytännössä ikään kuin pitkäaikaisesti vuokraat auton itsellesi kiinteällä kuukausihinnalla. Kuukausikustannukset vaihtelevat autosta ja vuokra-ajan pituudesta riippuen, mutta niihin sisältyvät aina myös huolto- ja korjauspalvelut sekä katsastukset, joten voit nauttia autoilusta ilman yllättävien laskujen pelkoa. Ja kun olet valmis, voit vain palauttaa auton meille, tai valita valikoimastamme uuden auton.

Vanhan auton vaihtaminen leasing-autoon on myös ekologinen vaihtoehto, sillä uudella autolla ajat taloudellisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Hämeen Autovarusteen Beely leasing-autot ovat säännöllisesti huollettuja ja käyttöiältään alle 5 vuotta vanhoja, joten saat käyttöösi turvallisen, luotettavan ja vähäpäästöisen auton.

Ei käsirahaa, ei arvonalennusta, ei pitkää sitoutumista

Yksityisleasing mahdollistaa uuden auton saamisen käyttöösi pienellä alkupääomalla. Maksat ainoastaan sopimuksen mukaisen kuukausimaksun, etkä siis tarvitse erillistä autolainaa tai suurta käsirahaa, vaan voit käyttää ne rahat muuhun tarpeelliseen. Sinun ei tarvitse myöskään miettiä auton arvon alenemista tai huolehtia yllättävistä ja usein myös suurista huoltokustannuksista, vaan kaikki ne sisältyvät kuukausimaksuun.

Leasing-auton vuokra-aika vaihtelee yleisesti 2-4 vuoden välillä. Beely yksityisleasing on entistäkin joustavampi, koska leasingsopimuksen minimiaika on 1 vuosi. Näin voit halutessasi irtisanoa leasingsopimuksen tai vaihtaa auton sopivammaksi jo vuoden jälkeen.

Kauttamme on saatavilla myös Volvo Paketti, joka on Volvon oma autoleasing-ohjelma.

Kiinnostuitko leasing-autosta?

Leasing on helppo ja riskitön tapa hankkia säännöllisesti huollettu, hyväkuntoinen auto käyttöösi. Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin vaihtoehto kattavasta leasing-autovalikoimastamme.