Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Uudet Volvot

Valitse Volvo, kun haluat kaiken mitä autolta voi kaivata. Volvo on autona tyylikäs, innovatiivinen, älykäs, turvallinen ja CO2-päästöissä lyömätön. Nämä autot edustavat alan johtavia innovointeja, joiden tehtävä on paitsi parantaa turvallisuutta, myös lisätä ajonautintoa ja helpottaa elämää kokonaisvaltaisesti. Volvolla uskotaan, että teknologia vapauttaa eikä sido käyttäjäänsä.

Hämeen Autovaruste on järjestyksessä toinen Suomeen perustettu Volvon jälleenmyyjä, ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti Suomen kärkipäätä. Kaikista toimipisteistämme löydät uudet ja käytetyt Volvot sekä sinua palvelevat Volvo Omamekaanikot.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jyväskylä Hämeen Auto

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-15:30

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kuormaajantie 8
40320 Jyväskylä

p. 010 5228 200
jyvaskyla@hameenauto.fi

Kuopio Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kaivotie 29
70700 Kuopio

p. 010 5228 500
kuopio@avainvaunu.fi

Iisalmi Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 8:00-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kivirannantie 7
74130 Iisalmi

p. 010 5228 670
iisalmi@avainvaunu.fi

Volvo – ruotsalaista innovatiivisuutta 1920-luvulta alkaen

Volvo on ruotsalainen automerkki, joka perustettiin Göteborgissa vuonna 1927 ja ensimmäiset Volvo-autot rantautuivat Suomen puolelle jo 1928. Hämeen Autovaruste on järjestyksessä toinen valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.

Alusta alkaen Volvon malleissa on kiinnitetty runsaasti huomiota turvallisuuteen ja lujaan rakenteeseen – tiesitkö esimerkiksi sen, että kolmipisteturvavyö, laminoitu kerroslasi, vahvistettu korirakenne ja joustava kojelauta ovat kaikki kehitetty Volvon tallissa? Ajan saatossa turvallisuuden lisäksi Volvon malliston kehityksessä panostetaan erityisesti ympäristöystävällisyyteen. Lukuisten muiden autoalaa kehittäneiden innovointien tapaan valmistajan kehittämä Lambda-anturi on käytössä jo maailmanlaajuisesti vähentämässä haitallisia päästöjä.

Ainutlaatuinen innovatiivisuus ja ihmislähtöinen suunnittelu mahdollistivat Volvon suosion kasvun maailmanlaajuisesti, etenkin 1950-luvulta lähtien. Koska autot suunniteltiin mahdollisimman turvallisiksi henkilöautoiksi, kiinnostui myös rallimaailma Volvoista ja tehokkaat, kestävärakenteiset mallit alkoivat niittää menestystä radoilla.