Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Työsuhdeauton käyttö

Työsuhdeauto on yrityksen tarjoama henkilöauto tai hyötyajoneuvo, joka on työntekijän henkilökohtaisessa käytössä. Tällöin autoetu on palkkatulona verotettavaa työsuhde-etua. Yleensä työsuhdeauto tai yritysauto hankitaan silloin, kun työtehtäviin kuuluu säännöllisesti siirtymiä ja mahdollisesti myös omien työkalujen mukana kuljettamista.

Auton käytöstä riippuen voidaan puhua myös leasing-autosta tai yritysautosta. Yritysauto on työsuhdeauton tapaan yrityksen käytössä oleva auto, mutta yritysautolla saa ajaa ainoastaan työajoja. Tarkemmista käyttösäännöistä riippumatta auton hankinta yritykselle on aina hiukan erilainen prosessi kuin oman auton hankinta, sillä esimerkiksi verottajaa ja sen myötä kirjanpitäjääkin kiinnostaa mm. hankintahinta ja verotusarvo.

Volvo työsuhdeautona

Kaikki toimintamme saa alkunsa ihmisistä. Volvo työsuhdeautona tekee kuljettajansa työelämän helpommaksi ja turvallisemmaksi.

Haluamme tarjota yritysten käyttöön autoja, jotka suojaavat sekä henkilöstöä, että yrityksen taloudellista tulosta. Yritysautohankintoja ohjaavat CO2-päästörajat, hankintahinta ja verotusarvorajat. Volvon Business-mallistosta löydät helposti yhteen koottuna yritysautovaihtoehdot, joista voitte valita yrityksenne käyttöön parhaiten vastaavan automallin. Me myös mielellämme autamme sopivimman auton valinnassa.

Tutustu myös Renault ja Dacia yritysautoihin

Ranskalaisten automallien kirkas johtaja Renault sopii erinomaisesti työsuhdeautoksi. Autonvalmistajana Renault on erityisen hyvä järjestämään pieneenkin autoon uskomattoman paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Paketin viimeistelee tyylikkyys, tuore teknologia ja mieletön ajomukavuus, jota työsuhdeautoilija arvostaa varmasti!

Jos olet järkikauppojen ystävä, olet myös Dacian ystävä. Dacian mallisto on pullollaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin varustettuja autoja, joiden parhaimpia ominaisuuksia on huikeat sisätilat ja kyky suoriutua haastavistakin olosuhteista kunniakkaasti.

Hyötyajoneuvot yritys- ja työsuhdeautoina

Dacia ja Renault tavara-autot ovat erittäin suosittu valinta hyötykäyttöiseksi työsuhdeautoksi niiden uskomattoman kätevyyden vuoksi. Monikäyttöisten tavara-autojen huippuominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi helposti vaihdettava määrä istuimia, taloudellisuus, lastausergonomiaa helpottava suunnittelu ja mieletön tilavuus hyötykuorman kuljetukseen. Kerromme mielellämme lisää tavara-autojen mallistosta ja niiden hyödyistä.

Älä osta pelkkää autoa, osta palvelu

Tarjoamme autojen lisäksi yksilölliset, tarpeeseen räätälöidyt palveluratkaisut ja joustavat rahoitus- tai leasingratkaisut. Kun tulet meille tekemään sopimuksen työsuhdeautosta, niin autamme suunnittelemaan samalla yrityksenne koko autopolitiikan kuntoon. Autamme oikeiden huoltovälien järjestämisessä, etsimme sopivan hintaluokan ja nimeämme teille henkilökohtaiset mekaanikot, jotka jatkossa hoitavat yrityksesi auton tai autojen hyvinvoinnista. Kysy lisää yritysmyynnistämme, sovitaan tapaaminen ja etsitään yhdessä teille sopiva paketti!

Jyväskylä

Mari Hyvönen

Puh. 010 5228 216
mari.hyvonen@hameenauto.fi

Kuopio

Ilja Kondratyev

Puh. 010 5228 516
ilja.kondratyev@avainvaunu.fi

Iisalmi

Pekka Hyvärinen

Puh. 010 5228 676
pekka.hyvarinen@avainvaunu.fi

Palveluhinnat 010 yritysnumeroon ovat seuraavat:
Kiinteän verkon liittymästä 8,35snt/puhelu + 6,91snt/min.
Matkaviestinverkon liittymästä 8,35snt/puhelu + 16,69snt/min.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kuluttajasuojalain 2 luvun 14§ mukainen, aiempaan sopimukseen liittyvä; sopimuksen purku, tuotteen tai palvelun reklamointi, virheen tai viivästyksen ilmoittaminen voidaan tehdä numeroon 050 4394194 (mpm).