Volvo huoltosopimus

VOLVO SOPIMUS – HUOLETTOMUUTTA KIINTEÄLLÄ KUUKAUSIHINNALLA

Kun teet Volvo Sopimuksen uuteen autoosi, tiedät tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Volvo Sopimus kattaa määräaikaishuollot, korjaukset ja varaosat, mukaan lukien luonnollisesta kulumisesta tai rikkoutumisesta johtuvat kulut.

Voit solmia Volvo Sopimuksen uuden Volvon ostotilanteessa tai ensimmäiseen huoltokäyntiin mennessä. Se kattaa autosi normaalista käytöstä johtuvat huolto- ja korjauskulut sekä varaosat jopa neljän vuoden ajan tai 200 000 kilometriin saakka. Sopimus alkaa auton ensirekisteröintipäivästä.

Sopimuksen hinta määräytyy ajoneuvon vuosittaisen ajokilometrimäärän sekä mallin ja moottorin perusteella. Sopimuksen perushinta kattaa vuosittaisen ajomäärän 20.000 kilometriin asti. Mikäli ajoneuvolla arvioidaan ajettavan enemmän tai vähemmän kuin 20.000 km vuodessa, vuotuinen ajomäärä sovitaan lähimpään 5.000 km lukemaan.

 

KIINTEÄ KUUKAUSIHINTA

Kun sinulla on Volvo Sopimus, voit ennakoida autoiluusi liittyviä menoja vuosiksi eteenpäin. Kiinteät kuukausimaksut määritetään aluksi kolmen vuoden ajaksi. Kuukausihinta pysyy sovitun suuruisena koko sopimuksen voimassaolon ajan,mikäli todellinen ajomäärä vastaa Sopimuksen mukaista ajomäärää. Toteutuneet ajokilometrit tarkastetaan huoltokäynnin yhteydessä. Sopimuksen lopullinen hinta määräytyy ajoneuvon todellisen ajokilometrimäärän perusteella. Poikkeamat sovituista ajokilometrimääristä tasoitetaan tarvittaessa jäljellä olevissa kuukausierissä.

Mikäli Sopimusta jatketaan kolmannen vuoden jälkeen, uusi kuukausimaksu määritellään tämän jälkeen aina vuodeksi kerrallaan vuosittaisen ajokilometrimäärän mukaan.

VASTUULLISTA HUOLENPITOA

Kun sinulla on Volvo Sopimus, voit huollattaa autosi kaikkien valtuutettujen Volvo -jälleenmyyjien luona, kaikkialla Suomessa sekä rajoitetusti myös ulkomailla.Volvo -jälleenmyyjän luona käytössäsi ovat Volvon työmenetelmät, jotka autosi suunnittelijat ovat kehittäneet. Erikoiskoulutuksen saaneet mekaanikot pitävät autosi aina hyvässä käyttökunnossa.
Säännöllinen, ammattitaitoinen huolto ja alkuperäiset varaosat pienentävät polttoaineenkulutusta, ja pitävät CO2 -päästöt kurissa, mikä tuntuu kukkarossa ja onhyväksi ympäristöllemme.

TÄMÄN KAIKEN VOLVO SOPIMUS KATTAA

– Määräaikaishuollot: huolto-ohjelman ja -pöytäkirjan mukaiset huoltopalvelut sisältäen työn ja materiaalit
– Kuluvat osat: ajoneuvon normaalissa käytössä kuluvat osat
– Korjaukset: Sopimuksen aikana ilmenevät odottamattomat korjaukset

(Tarkat tiedot Volvo Sopimuksen kattavuudesta löydät Sopimuksen Yleisistä Ehdoista.)

 

Huoltosopimuksen lisäpalveluilla teet autoilusta vielä helpompaa

Halutessasi voit liittää Volvo Sopimukseen seuraavia lisäpalveluita:

  • Huollon sijaisauto 7 €/kk *
  • Kevyt ulkopesu ja sisäpuhdistus huollon yhteydessä 6 €/kk *
  • Renkaiden kausivaihto ja säilytys 17 €/kk
  • Huollon nouto- ja palautuspalvelu 9 €/kk *

* merkityt kohdat ovat voimassa, mikäli ajomäärä on enintään 20 000 km/vuosi. Lisäpalveluiden kesto on 36 kk.

Kiinnostuitko Volvon huolettomasta huoltosopimuksesta?

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy lisää!