Volvo huoltosopimus

Volvo Sopimus on auton huoltosopimus, jonka avulla vältyt yllättäviltä kuluilta

Ottamalla uuteen autoosi Volvo Sopimuksen, tiedät tarkalleen kaikki autoiluusi liittyvät menot. Volvo Sopimus on kiinteällä kuukausihinnalla toimiva huoltosopimus joka kattaa määräaikaishuollot Volvo merkkihuollossa, korjaukset ja varaosat, mukaanlukien kaikki luonnollisesta kulumisesta tai rikkoutumisesta johtuvat kulut. Huoltosopimus alkaa auton ensirekisteröintipäivästä ja se kattaa auton normaalista käytöstä johtuvat huolto- ja korjauskulut varaosineen jopa 5 vuoden ajan, tai 200 000 kilometriin saakka. Voit solmia Volvon huoltosopimuksen uuden Volvon ostotilanteessa, tai jos tarvitset miettimisaikaa, ensimmäiseen huoltokäyntiin mennessä.

 

Auton huoltosopimuksella kiinteä kuukausihinta tuo ennakoitavuutta ja turvaa

Kun sinulla on Volvo Sopimus, pystyt ennakoimaan autoiluusi liittyvät menot jopa vuosiksi eteenpäin. Huoltosopimukseen liittyvät kiinteät kuukausimaksut määritetään aluksi aina kolmen vuoden ajalle, ja kuukausihinta pysyy sovitun suuruisena koko sopimuksen voimassaolon ajan, kunhan todellinen ajomäärä vastaa sopimuksen mukaista ajomäärää. Toteutuneet ajokilometrit tarkistetaan aina huoltokäynnin yhteydessä ja Volvo Sopimuksen lopullinen hinta määräytyy näiden todellisten kilometrien perusteella. Mahdolliset poikkeamat sovituista ajokilometrimääristä tasoitetaan jäljellä olevissa kuukausierissä.

Mikäli Volvo huoltosopimusta jatketaan kolmannen vuoden jälkeen, määritellään uusi kuukausimaksu aina vuodeksi kerrallaan vuosittain ajettavien kilometrimäärien mukaan. Sopimuksen kesto kokonaisuudessaan on enintään viisi vuotta tai 200 000 toteutunutta kilometriä.

Huoltosopimuksen lisäpalveluilla teet autoilusta vielä helpompaa

Halutessasi voit liittää Volvo Sopimukseen seuraavia lisäpalveluita:

  • Huollon sijaisauto 7 €/kk *
  • Kevyt ulkopesu ja sisäpuhdistus huollon yhteydessä 6 €/kk *
  • Renkaiden kausivaihto ja säilytys 17 €/kk
  • Huollon nouto- ja palautuspalvelu 9 €/kk *

* merkityt kohdat ovat voimassa, mikäli ajomäärä on enintään 20 000 km/vuosi. Lisäpalveluiden kesto on 36 kk.

Kiinnostuitko Volvon huolettomasta huoltosopimuksesta?

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy lisää!