Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Volvo Omamekaanikko

Volvo huollossa käytössäsi on henkilökohtainen Volvo Omamekaanikko®, joka hoitaa koko auton huoltoprosessin kanssasi ajanvarauksesta aina auton luovuttamiseen asti. Omamekaanikko kertoo sinulle mitä huollossa on tehty. Hänen puoleen voit kääntyä aina, jos joku asia askarruttaa.

Miten Volvon Omamekaanikko-merkkihuolto toimii?

  1. Voit varata autohuollon suoraan omamekaanikoltasi, joka suunnittelee kanssasi käynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Omamekaanikko varaa tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi tai järjestää sopimuskyydin/-taksin, joka auttaa sinua kaupunkialueella kaikissa toimipisteissämme.
  2. Kun tuot autosi huoltoon, asioit suoraan omamekaanikkosi kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset toiveet käydään vielä kertaalleen läpi.
  3. Omamekaanikko on päävastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, hän on itse yhteydessä sinuun. Volvon huollon valmistuttua saat siitä ilmoituksen.
  4. Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle, hoitaa laskutuksen ja kertoo, mitä kaikkea autolle tehtiin merkkihuollossa.
  5. Jos sinulle herää mitä tahansa auton huoltotöihin liittyviä kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon. Hän voi myös olla itse sinuun yhteydessä, kun esimerkiksi Volvon määräaikaishuolto alkaa olla käsillä.

Miksi valita Volvon autohuoltoon Omamekaanikko?

Hänellä, joka on kehittänyt ja valmistanut autosi, on tietenkin myös paras osaaminen sen huoltoon. Vain valtuutetussa Volvo merkkihuollossa työskentelee ammattilaisia, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja osaavat käyttää Volvon kehittämiä menetelmiä, diagnostiikkaa ja työkaluja. Kaikissa huolloissa käytetään myös Volvon alkuperäisiä varaosia – Volvosi pysyy Volvona.

Hyvässä huollossa on kyse myös asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä. Saat ohjelmistopäivitykset veloituksetta ja henkilökohtaista palvelua autosi huoltoon omamekaanikoltasi, Volvo Tiepalvelun veloituksetta, sijaisauton edullisesti ja ajankohtaisimmat asiakasedut aina edullisesti. Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille Volvoille ja Volvo-kuskeille.

Ohjelmistopäivitykset

Volvo-huolloissa hintaan sisältyy ohjelmistopäivitys. Auton sähköjärjestelmä koostuu useista ohjausyksiköistä, jotka toimivat kuten tietokoneet. Ne prosessoivat dataa ja antavan käskyjä erilaisille järjestelmille, kuten ilmastoinnille, ABS- jarruille, moottorille ja turvajärjestelmille. Auton ohjausyksiköit päivittämällä ajantasalle varmistetaan, että ne toimivat yhtä hyvin ja jopa paremmin jatkossakin.

Tiepalvelu

Kun käytät Volvosi merkkihuollossa, saat käyttöösi Volvo Tiepalvelun aina seuraavaan huoltoon asti (maksimissaan 12 kuukautta kerrallaan).

Kampanjat

Kun varaat ajan meiltä valtuutetusta Volvo-huollosta, tarkistamme onko autossasi tekemättömiä tehtaan julkaisemia laadunvarmistuskampanjoita. Mikäli kampanjoita on avoimena, kerromme näistä sinulle ja varaamme ajan kampanjan suoritukseen.

Varaosat

Huollossa käytetään vain Volvo alkuperäisiä varaosia. Siten voidaan olla varmoja, että auto toimii juuri niin, kuin sen on suunniteltu toimivan tehtaalta lähtiessä. Alkuperäinen varaosa on aina panostus turvallisuuteen, taloudellisuuteen sekä luotettavuuteen.

Tarjoamme autoalalla ainutlaatuisen turvan Volvosi varaosille.

Asiakaskohtainen, elinikäinen turva Volvon Alkuperäisille varaosille antaa sinulle taloudellisesti huoletonta omistajuutta ja mielenrauhaa. Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ja asennettu valtuutetulla Volvo-jälleenmyyjällä 1.9.2020 jälkeen, ovat oikeutettuja asiakaskohtaiseen elinikäiseen turvaan. Jos Volvo Alkuperäinen varaosa vaatii korjausta tai uusintaa valmistus- tai materiaalivirheen seurauksena, korjaamme tai uusimme osan veloituksetta. Turvan voimassaolo alkaa osan ostopäivästä ja on voimassa niin kauan kunnes auton omistaja vaihtuu.

Volvo kortti

Henkilökohtainen Volvo Korttisi takaa, että saat kaikki Sinulle kuuluvat rahanarvoiset asiakasedut.

Hinnoittelu

Jos vertailet huoltojen hintoja eri huoltamoiden välillä kannattaa myös vertailla huollon sisältöä. Valtuutetusta Volvo merkkihuollosta saat mukaasi aina huollon tarkistuslistan, josta näet mitä autollesi on tehty. Hintoja ja huollon sisältöä vertaillessa merkkihuollon sekä ”ei merkkihuollon” ero voikin olla yllättävän pieni. Joissakin tapauksissa merkkihuolto on jopa edullisempi.

Volvo Cars – sovelluksen jatkotilaus

Volvo Cars -jatkotilauksen saa vuodeksi veloituksetta, kun huollatat autosi meillä Avain Vaunulla tai Hämeen Autolla.

Pidennämme Sensus –käyttöjärjestelmällä varustetun autosi Volvo Cars -sovelluksen tilauksen huollon yhteydessä, niin että se on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti (max 13 kk). (Ei koske Android/ICUP autoja)

Jatkuvuutta

Kun noin vuosi on kulunut edellisestä meillä tehdystä huollosta, lähetämme sinulle huoltokutsun tekstiviestitse. Mikäli et reagoi viestiin, soitamme sinulle muutaman viikon kuluessa viestin saapumisesta.

Huolellisesti täytetty, valtuutetun merkkiliikkeen leimoilla varustettu huoltokirja toimii kuin arvopaperi. Se on loistava myyntivaltti, jos joskus olet myymässä autoa pois. Moitteettomasti toimiva, hyvin huollettu auto on huoletonta myydä.

Haluamme tarjota sinulle vaivattoman, entistäkin helpomman Volvo huollon.

tai suoraan omalta Volvo omamekaanikoltasi.