Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Uudet Renaultit

Renault on ranskalaisten automallien kirkas johtaja, jonka Clio-mallisto on voittanut jo kahdesti vuoden auton tittelin. Nämä näppärät uranuurtajat ovat paitsi uskomattoman tyylikkäitä ja urheilullisia, myös täynnä tinkimätöntä tekniikkaa, ajamisen mukavuutta ja tuoretta teknologiaa. Maailman neljänneksi suurin autonvalmistaja on erityisen hyvä pakkaamaan pieneenkin autoon valtavan paljon matkustus- ja säilytystilaa.

Olemme virallinen Renault jälleenmyyjä ja myymme Renaulteja jopa kuuden vuoden takuulla kaikissa toimipisteissämme. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Tutustu Minun Renault -kanavaan

Jyväskylä Hämeen Auto

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-15:30

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kuormaajantie 8
40320 Jyväskylä

p. 010 5228 200
jyvaskyla@hameenauto.fi

Kuopio Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 7:30-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kaivotie 29
70700 Kuopio

p. 010 5228 500
kuopio@avainvaunu.fi

Iisalmi Avain Vaunu

Volvo, Polestar, Renault ja Dacia omamekaanikot

Palvelemme ma – pe klo 8:00-16:00

Omamekaanikkojen yhteystiedot löydät täältä.

Käyntiosoite:
Kivirannantie 7
74130 Iisalmi

p. 010 5228 670
iisalmi@avainvaunu.fi

Renault, tuo ranskalaisten autojen uranuurtaja

Renault on ranskalainen autovalmistaja, joka on erityisen tunnettu henkilö- ja pakettiautoistaan, mutta myös menestyksekkäästä näkymisestä moottoriurheilun parissa. Palkittu autovalmistaja sai ensimmäisen Vuoden auto -voiton vuonna 1966 esiteltyään Euroopalle uuden monikäyttökorin mallissaan Renault 16.

Ensimmäiset Renaultit valmistettiin vuonna 1898, vaikkakin nimi Renault tuli vasta vuotta myöhemmin kuvioihin yhtiönimen Société Renault Frères myötä. Menestys lähti kilpa-ajojen voitoista ja merkittävästä teknisestä saavutuksesta, kun autoihin innovoitiin vaihdelaatikko, joka ei enää tarvinnut ketjuja eikä hihnoja toimiakseen. Suomen kamaralla Renault tuli tutuksi ensimmäisen maailmansodan aikaan, kun autovalmistaja alkoi tuottaa panssarivaunuja, joista muutamia hankittiin myös Suomen puolustusvoimien käyttöön.

Yksi pitkäikäisimmistä ja myös suosituimmista Renault henkilöautoista on Renault Clio, jota on valmistettu 1990-luvulta alkaen. Tätä näppärää henkilöautoa kehitetään ympäristöystävällisyys, turvallisuus, vähäinen kulutus ja mukavuus edellä, mitkä selittävätkin sen suosiota. Ketterien henkilöautojen lisäksi Renault valmistaa myös tilavia ja tehokkaita pakettiautoja, jotka sopivat lukuisiin eri ammattikäyttöihin tai miksei myös isommalle perheelle.

Innovatiivinen teknologia, luotettava turvallisuus, alhaiset päästöt ja upea, erottuva ulkonäkö. Näistä on Renault tehty!