Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Korjauta rikkinäinen tuulilasi

Meillä korjautat Volvosi tuulilasin ilman ajanvarausta.

Jos tuulilasissasi on kiveniskemä halkaisija alle 2,6cm, se voidaan korjata. Mikäli kuitenkin kiveniskemä on halkaisijaltaan yli 2,6cm ja/tai kiveniskemä on kuljettajan näkökentässä tai lasin reunassa täytyy tuulilasi vaihtaa uuteen.

Vauriokohta voi laajentua nopeasti joten varaa aika korjaukseen heti. Tuulilasin korjaus hinta alk. 69€.

Tuulilasin vaihto

Vaihdattamalla autosi tuulilasin Avain Vaunulla tai Hämeen Autolla varmistat, ettei autosi turvallisuus heikkene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut mekaanikot takaavat, että autosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen.

Aktiivisten turvajärjestelmien laitteet sijaitsevat tuulilasiin kiinnitettynä taustapeilin edessä ja vaativat kalibroinnin aina lasin vaihdon yhteydessä. Jotta turvajärjestelmät toimivat oikein on tärkeää, että kalibroinnit ja säädöt tehdään merkkikohtaisella laitteilla ja valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Väärin asennettu tuulilasi – johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista/taidoista, väärästä liimasta, riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä – voi vakavasti vaarantaa autosi turvallisuuden.

Ota yhteyttä

Jos autosi tuulilasissa on kiveniskemä, ota välittömästi yhteyttä. Arvioimme tilanteen ja korjaamme tuulilasin kiveniskemän ilman ajanvarausta. Tarvittaessa varaamme erikseen ajan tuulilasin vaihtoa varten.

Teemme tuulilasien vaihdot ja korjaukset sekä vauriokorjaukset kaikkiin auto merkkeihin.