Uudet autot

Ostaessasi uuden auton meiltä, ostat samalla myös henkilökohtaisesti juuri sinulle räätälöidyn palvelun. Myyjämme varmistavat, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun – sekä rahoituksellisesti että käytännön tarpeisiin. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti Suomen kärkipäätä, eli asiakaslupauksemme “meiltä saat alueen parasta palvelua” pitää!

Kaikkiin auto-ostoihin on mahdollista ottaa kilpailukykyinen ja helppo rahoitusratkaisu, joita teemme joustavasti useimpien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Toiveestasi voimme myös hoitaa uuteen ostokseesi vakuutukset kuntoon valitsemasi vakuutusyhtiön kanssa tai Volvon, Renaultin ja Dacian omia räätälöityjä vakuutuksia hyödyntäen. Kysy myyjältä lisää rahoitus- ja vakuutusvaihtoehdoista.

Automallisto

 

Tutustu Volvo-mallistoon

Auto, joka on tyylikäs, innovatiivinen ja markkinoiden turvallisin. Volvo tarjoaa vaativammallekin ostajalle modernia teknologiaa, ennennäkemätöntä turvallisuutta ja ympäristökeskeistä ajattelua – kaikki tyylikkääseen skandinaaviseen designiin pakattuna.

Tutustu Volvo-mallistoon

Tutustu Renault-mallistoon

Ranskalaisten automallien kirkas johtaja – Renault. Autonvalmistajana Renault on erityisen hyvä järjestämään pieneenkin autoon uskomattoman paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Paketin viimeistelee tyylikkyys, tuore teknologia ja mieletön ajomukavuus.

Tutustu Renault-mallistoon

 
 

Tutustu Dacia-mallistoon

Jos olet järkikauppojen ystävä, olet myös Dacian ystävä. Dacian mallisto on pullollaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin varustettuja autoja, joiden parhaimpia ominaisuuksia on huikeat sisätilat ja kyky suoriutua haastavistakin olosuhteista kunniakkaasti.

Tutustu Dacia-mallistoon

Työsuhdeauto

Valitse helppo ja huoleton ratkaisu yrityksellesi: työsuhdeauto. Kun ostat meiltä työsuhdeauton, ostat samalla hinnalla räätälöidyn, kaiken kattavan palveluratkaisun. Anna ammattilaisten suunnitella paras rahoitus- tai leasingratkaisu, säännöllinen huoltosuunnitelma ja nappaa kaupanpäällisiksi oma henkilökohtainen mekaanikko.

Lue lisää