Hämeen Autovaruste Oy

Hämeen Autovaruste Oy, luotettavaa autokauppaa vuodesta 1930

Hämeen Autovarusteen historia vie aina vuoteen 1930, jolloin aloitimme toimintamme Jyväskylässä. Heti perustamisesta seuraavana vuonna päätimme erikoistua Volvoon, ja Hämeen Autovaruste onkin järjestyksessä toinen Volvon jälleenmyyjä Suomessa – ikinä! Alkuvuosina toiminta painottui varaosiin ja kuorma-autoihin, mutta se laajeni nopeasti myös muuhun raskaaseen kalustoon, henkilöautoihin, moottoripyöriin ja veneisiinkin. Vuodesta 1994 olemme kuitenkin keskittäneet toiminnan lähes täysin henkilöautoihin painottuvaksi.

Hämeen Auto ja Avain Vaunu, tuplaten vahvempaa osaamista vuodesta 2011

Avain Vaunu yhdistyi Hämeen Autovarusteeseen vuoden 2011 alussa. Jyväskylän päätoimipiste jatkoi nimellä Hämeen Auto, ja Avain Vaunu täydentää palveluitamme omalla nimellään Kuopiossa ja Iisalmessa. Kaikissa kohteissa edustamme Volvo , Renault ja Dacia -merkkejä, unohtamatta erittäin kattavaa vaihtoautovalikoimaamme. Hämeen Autovarustella on valtuutettu Polestar merkkihuolto. Iisalmessa Volvon osalta vain huoltoedustus.

Täyden palvelun talona olemme aina tarjonneet huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin myymiimme tuotteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille oikea ylpeydenaihe, minkä takia pyrimmekin tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Muina keskeisinä arvoinamme haluamme korostaa avointa ja uskottavaa toimintaa, vastuuntuntoa, tehokkuutta, ihmisten arvostusta ja ympäristöstä huolehtimista.

Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Tästä todisteena meillä on sertifioinnit ISO 9001 laatujärjestelmästä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmästä. Toimintapolitiikassamme olemme kertoneet tavoitteemme, arvomme ja vastuumme ympäristöstä.

Olemme myös autoalan Green Deal -yritys. Yhtenä tähän liittyvistä toimenpiteistä korostamme esittelyautokalustossa vaihtoehtoisia käyttövoimia, pääasiassa hybrid- ja täyssähköisiä ratkaisuja. Tavoitteenamme on lisätä kuluttajainformaatiota vähäpäästöisistä autoista, sähkö- ja hybriditekniikasta sekä latausratkaisuista. Tulemme myös lisäämään latauspaikkojen määrää toimipisteissämme merkittävästi seuraavien vuosien aikana.

Laskutusohjeet:

Laskutus ensisijaisesti verkkolaskulla:
Verkkolaskuosoite 003710294487
Verkkolaskuoperaattori Ropo Capital Oy
Välittäjätunnus 003714377140

 

Laskut sähköpostiin:
ostoreskontra@hameenautovaruste.fi

Laskutusosoite:
Hämeen Autovaruste Oy
PL 44, 40321 Jyväskylä
Y-tunnus 1029448-7

 

Myyntireskontra:
myyntireskontra@hameenautovaruste.fi

 

Katso paikkakuntakohtaiset yhteystiedot tästä