Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Hämeen Auto ja Avain Vaunu, tuplaten vahvempaa osaamista vuodesta 2011

Avain Vaunu yhdistyi Hämeen Autovarusteeseen vuoden 2011 alussa. Jyväskylän päätoimipiste jatkoi nimellä Hämeen Auto, ja Avain Vaunu täydentää palveluitamme omalla nimellään Kuopiossa ja Iisalmessa. Kaikissa kohteissa edustamme Volvo , Renault ja Dacia -merkkejä, unohtamatta erittäin kattavaa vaihtoautovalikoimaamme. Hämeen Autovarustella on valtuutettu Polestar merkkihuolto. Iisalmessa Volvon osalta vain huoltoedustus.

Täyden palvelun talona olemme aina tarjonneet huolto- ja varaosapalvelut kaikkiin myymiimme tuotteisiin. Asiakastyytyväisyys on meille oikea ylpeydenaihe, minkä takia pyrimmekin tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Muina keskeisinä arvoinamme haluamme korostaa avointa ja uskottavaa toimintaa, vastuuntuntoa, tehokkuutta, ihmisten arvostusta ja ympäristöstä huolehtimista.

Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Tästä todisteena meillä on sertifioinnit ISO 9001 laatujärjestelmästä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmästä. Toimintapolitiikassamme olemme kertoneet tavoitteemme, arvomme ja vastuumme ympäristöstä.

Olemme myös autoalan Green Deal -yritys. Yhtenä tähän liittyvistä toimenpiteistä korostamme esittelyautokalustossa vaihtoehtoisia käyttövoimia, pääasiassa hybrid- ja täyssähköisiä ratkaisuja. Tavoitteenamme on lisätä kuluttajainformaatiota vähäpäästöisistä autoista, sähkö- ja hybriditekniikasta sekä latausratkaisuista. Tulemme myös lisäämään latauspaikkojen määrää toimipisteissämme merkittävästi seuraavien vuosien aikana.

Laskutusohjeet

Laskutus ensisijaisesti verkkolaskulla:
Verkkolaskuosoite 003710294487
Verkkolaskuoperaattori Ropo Capital Oy
Välittäjätunnus 003714377140

Laskut sähköpostiin:
ostoreskontra@hameenautovaruste.fi

Laskutusosoite:
Hämeen Autovaruste Oy
PL 44, 40321 Jyväskylä
Y-tunnus 1029448-7

Myyntireskontra:
myyntireskontra@hameenautovaruste.fi

Katso paikkakuntakohtaiset yhteystiedot tästä