Autohuolto

Hämeen Autovaruste on valtuutettu Volvo-, Polestar-, Renault- ja Dacia-merkkihuolto

Autohuollon kokonaisvaltaisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi henkilökohtaisesti sinulle osoitettu Volvo Omamekaanikko® ja vuosikatsastuksesta huolehtiminen esimerkiksi auton vuosihuollon yhteydessä. Varmistamme myös sinun liikkumisen huollon aikanakin vuokra-autolla tai sopimustaksilla.
Haluamme tarjota sinulle autohuollon mahdollisimman vaivattomana kokonaisuutena!

Toimintaamme ohjaa sertifioidut ympäristö- ja laatu- ja energiatehokkuusjärjestelmät, eli pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja toimintaamme kestävämpään suuntaan. Olemme solmineet Green deal -ilmastosopimuksen, jossa sitoudumme lisäämään kuluttajainformaatiota muun muassa vähäpäästöisistä autoista, vaihtoehtoisista polttoaineista ja latausratkaisuista. Huomioimme ympäristötekijät toimintamme kaikissa vaiheissa – myös autohuolto ja sen tarjoamat palvelut toimivat ilmastosopimuksen mukaisesti.

Valtuutettu merkkihuolto

 

Volvo merkkihuolto

Meidän mielestämme auton huoltamisen tulee olla yksinkertaista. Halusimme luoda uuden lähestymistavan, joka on henkilökohtainen, tehokas ja pitää huolta sekä sinusta että autostasi. Saat aitoa Volvo-huoltoa vain valtuutetulla Volvo-huoltokorjaamolla. Siellä käytettävissäsi ovat valmistajan kouluttamat Omamekaanikot, innovatiiviset työmenetelmät ja Volvo Alkuperäiset -varaosat.

Volvo-merkkihuolto tarjoaa esimerkiksi:

Varaa Volvo-huolto 24/7
Katso huoltovarauksen ohjevideo
Tutustu myös Volvo Huoltosopimukseen!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Polestar-merkkihuolto

Huollata Polestar autosi meillä. Polestarin huollattaminen on yhtä vaivatonta kuin sen omistaminen. Polestar mekaanikot tekevät huolto- ja korjaustyöt tinkimättömästi ja huolellisesti. Polestar-huolto on Kuopion ja Iisalmen Avain Vaunussa sekä Jyväskylän Hämeen Autossa.

Meillä on oikeat työkalut ja erikoiskoulutettu henkilökunta huolehtimaan Polestarin autostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Polestarin huoltoprosessit ovat suurelta osin tuttuja, mikä tarkoittaa, että meillä on rutiinit ja työmenetelmät, jotka on jo mukautettu käsittelemään Polestariasi.

Huollamme Polestar autot mallista riippumatta

 
 

Renault merkkihuolto

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan sekä alkuperäisillä varaosilla kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka.

Käyttämällä merkkihuoltoa auton vuosihuollon ja muiden haasteiden kanssa saat Renaultin maahantuojan kouluttaman henkilökunnan, ajanmukaiset testilaitteet sekä merkkikohtaisen erikoisosaamisen. Kun valintasi on valtuutettu Renault-autohuolto, voit olla varma sinua palvelevan autokorjaamon henkilökunnan ammattitaidosta. Valtuutettuna merkkihuoltona toimiva autohuolto ylläpitää myös autosi jälleenmyyntiarvoa. Käytämme autokorjaamoilla huollossa aina Renault alkuperäisvaraosia. Kauttamme saat myös kaikki alkuperäiset, jälkiasennettavissa olevat lisävarusteet kuten kattotelineet, vetokoukut, styling-setit, teippaukset, lapsiturvallisuustuotteet tai takakontin kaukalot.

Yli 5-vuotiaalle Renaultille Optimal-huolto alkaen 169 €
Tutustu myös Renault Huolenpitosopimukseen!

Varaa Renault-huolto 24/7

Katso huoltovarauksen ohjevideo

Dacia merkkihuolto

Pidä Daciasi Daciana, ja anna Dacioihin erikoistuneiden mekaanikkojen huoltaa autosi. Käytämme huolloissa ja korjauksissa vain alkuperäisiä varaosia, näin varmistumme korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Teemme valtuutettuna Dacia merkkihuoltona normaalien määräaikaishuoltojen lisäksi Dacioiden takuuhuollot ja -korjaukset.

Suosittelemme auton käyttämistä määräaikais- tai vuosihuollossa vähintään kerran vuodessa, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemalla autohuolloksi merkkihuollon, saat nauttia kokonaisvaltaisesta palvelusta ja ensiluokkaisesta työn jäljestä.

Yli 4-vuotiaalle Dacialle Optimal-huolto alkaen 169 €
Tutustu myös Dacia Huolenpitosopimukseen!

Varaa Dacia-huolto 24/7

Katso huoltovarauksen ohjevideo

 
 

Iisalmen OmaHuoltosi

OmaHuoltosi on edullinen autohuolto yli 2-vuotiaille, kaiken merkkisille henkilöautoille. OmaHuoltosi on käytettävissäsi Iisalmen autokorjaamossa.

Käyttämällä OmaHuoltoa on autohuollolle joka kerta kiinteä hinta 187 € (sis. 5 litraa moottoriöljyä, lisälitrat edullisesti). OmaHuoltosi-palvelussa mekaanikko palvelee sinua henkilökohtaisesti, saat paikkakuntasi parasta palvelua sekä 13-kohtaisen selkeän ja kattavan huoltopöytäkirjan.

Varaa OmaHuoltosi netistä

Vauriokorjaus

Vauriokorjaamomme sijaitsevat Iisalmessa ja Kuopiossa, ja Iisalmessa teitä palvelee myös alueen paras automaalaamo!
Jyväskylässä olemme yhdistäneet vauriokorjaustoimintamme O.K. Auto Oy:n kanssa.

Vauriokorjaamomme tekevät vauriokorjaukset, maalaukset sekä tuulilasinvaihdot kaikkiin merkkeihin ammattitaidolla. Turvallinen auto on tärkein henkivakuutuksesi, joten on tärkeää, että korjaukset on suoritettu valmistajan ohjeiden mukaisesti. Pidämme autosi jatkossakin huipputurvallisena.

Kuopio 010 5228 687 vaurio.kuopio@avainvaunu.fi
Iisalmi 010 5228 690 vaurio.iisalmi@avainvaunu.fi
O.K. Auto Jyväskylä 010 5228 323 vaurio.jyvaskyla@okauto.fi

Palvelumaksu 010-alkuisiin puhelinnumeroihin on 8,35 snt/puhelu + 6,91 snt/min kiinteästä verkosta tai 16,69 snt/min matkapuhelinverkosta.