Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Volvo autohuollon ainutlaatuinen toimintamalli säästää asiakkaan aikaa

Kehittämämme ainutlaatuinen Volvo merkkihuollon toimintamalli tarkoittaa tiivistettynä sitä, että voit jatkossa hoitaa kaikki Volvosi huoltoon liittyvät asiat yhden ihmisen kautta. Tämä tarkoittaa yhteydenpidon selkeytymistä, oman aikasi säästämistä ja palvelun laadun parantamista – kun omamekaanikko vastaa koko huoltoprosessista aina ajanvarauksesta auton luovutukseen, mahdollisuus virheisiin minimoidaan. Uudessa mallissa ei ole siis kyse pelkästään paremmasta auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta.

Hämeen Autovarusteen tarjoamassa omamekaanikko-palvelussa saat itse asiassa kaksi tai jopa kolme mekaanikkoa yhden hinnalla! Tiimin avulla pystymme palvelemaan sinua nopeammin ja joustavammin, pystyt sopimaan huollon täsmäaikoja ja Volvoasi huoltavassa tiimissä on aina mukana omamekaanikkosi, joka tuntee sinut ja autosi.

Miten Volvon Omamekaanikko-merkkihuolto toimii?

  1. Voit varata autohuollon suoraan omamekaanikoltasi, joka suunnittelee kanssasi käynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Omamekaanikko varaa tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi tai järjestää sopimuskyydin/-taksin, joka auttaa sinua kaupunkialueella kaikissa toimipisteissämme.
  2. Kun tuot autosi huoltoon, asioit suoraan omamekaanikkosi kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset toiveet käydään vielä kertaalleen läpi.
  3. Omamekaanikko on päävastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, hän on itse yhteydessä sinuun. Volvon huollon valmistuttua saat siitä ilmoituksen.
  4. Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle, hoitaa laskutuksen ja kertoo, mitä kaikkea autolle tehtiin merkkihuollossa.
  5. Jos sinulle herää mitä tahansa auton huoltotöihin liittyviä kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon. Hän voi myös olla itse sinuun yhteydessä, kun esimerkiksi Volvon määräaikaishuolto alkaa olla käsillä.

Miksi valita Volvon autohuoltoon Omamekaanikko?

Hänellä, joka on kehittänyt ja valmistanut autosi, on tietenkin myös paras osaaminen sen huoltoon. Vain valtuutetussa Volvo merkkihuollossa työskentelee ammattilaisia, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja osaavat käyttää Volvon kehittämiä menetelmiä, diagnostiikkaa ja työkaluja. Kaikissa huolloissa käytetään myös Volvon alkuperäisiä varaosia – Volvosi pysyy Volvona.

Hyvässä huollossa on kyse myös asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä. Saat ohjelmistopäivitykset veloituksetta ja henkilökohtaista palvelua autosi huoltoon omamekaanikoltasi, Volvo Tiepalvelun veloituksetta, sijaisauton edullisesti ja ajankohtaisimmat asiakasedut aina edullisesti. Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille Volvoille ja Volvo-kuskeille.