Volvo Essential huolto

Volvo Essential -huolto 169 € – edullinen tapa pitää Volvosi Volvona

Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille Volvo -malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin: alkuperäisten Volvo -varaosien ja ammattitaitoisen Volvo -huollon mukanaan tuoman mielenrauhan ja varmuuden sekä Volvo Tiepalvelun seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuodeksi kerrallaan.

Varaa Essential-huolto

Lähtökohtana on autosi turvallisuus

Tiedät, että Volvosi on aina huollettu oikeilla työmenetelmillä ja laitteilla ja alkuperäisillä varaosilla – autosi turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

Tarkastetaan kaikki se, mikä on tärkeintä

Essential-huoltoon sisältyvät kaikki autosi toimivuuden kannalta tärkeät toimenpiteet: moottoriöljyn (täyssynteettinen) ja öljynsuodattimen vaihto, mm. moottorin, vaihteiston, voimansiirron, jarrupalojen ja -levyjen tarkastukset.

Milloin autosi jakohihna pitää vaihtaa?

Jakohihna kuluu ja venyy, joten suosittelemme vaihtoa mallista riippuen neljän tai viiden vuoden välein. Volvo -alkuperäisosa varmistaa matkanteon jatkumisen ja turvallisuuden. Essential -huollon yhteydessä tarjoamme sinulle lisätyönä tehtävää jakohihnan vaihto -pakettia edulliseen hintaan.

Essential-huolto koskee yli 6 vuotiaita Volvo malleja