Volvo Essential huolto – yli 6-vuotiaille Volvoille

Volvo Essential -huolto vain 197 € – edullinen tapa pitää Volvosi Volvona

Volvo Essential -huolto on tarkoitettu vanhemmille, yli 6-vuotiaille Volvo-malleille. Vaikka tuot vanhan Volvon merkkihuoltoon, saat autohuollon tekemän huoltotyön että varaosat edullisin hinnoin. Kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, mutta saat silti kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin: alkuperäisten Volvo-varaosien ja ammattitaitoisen Volvo-huollon mukanaan tuoman mielenrauhan ja varmuuden. Käytössäsi on myös Volvo Tiepalvelu seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuodeksi kerrallaan.

Maksimoi Volvosi käyttöikä ja tuo se merkkihuoltoon Volvo-asiantuntijoiden huollettavaksi, edullisin hinnoin!

Varaa Volvo Essential -huolto

vauriokorjaus ja autohuoltoVolvo Essential huolehtii autosi turvallisuudesta

Oikein ylläpidetty ja säännöllisesti huollettu auto voi kestää aktiivisessa käytössä vuosikymmeniä ja satoja tuhansia kilometrejä. Auton vuosihuolto ja määräaikaishuolto varmistaa, että mahdolliset viat havaitaan ajoissa ja kuluvat osat tulee vaihdettua ennen niiden hajoamista. Käyttämällä merkkihuoltoa ja Volvo Essential huoltopakettia tiedät, että Volvosi on aina huollettu oikeilla työmenetelmillä, laitteilla ja alkuperäisillä varaosilla.

Meille on kunnia-asia, että autohuoltomme toimii myös vanhemman autosi turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

Merkkihuollon edut edullisin hinnoin

Essential-huoltoon sisältyy kaikki autosi toimivuuden kannalta tärkeät toimenpiteet: moottoriöljyn (täyssynteettinen) ja öljynsuodattimen vaihto, sekä mm. moottorin, vaihteiston, voimansiirron, jarrupalojen ja -levyjen tarkastukset. Volvo Essential on huolto yli 6-vuotiaille Volvo-malleille, joiden kanssa merkkikohtainen osaaminen on avaintekijä.

Milloin auton jakohihna pitää vaihtaa?

Jakohihna kuluu ja venyy, joten suosittelemme vaihtoa mallista riippuen neljän tai viiden vuoden välein, tai määritellyn kilometrirajan lähestyessä (kumpi tulee ensin täyteen). Kysy Omamekaanikoltasi Volvosi jakohihnan vaihtoväli. Volvo-alkuperäisosa varmistaa matkanteon jatkumisen ja turvallisuuden. Essential-huollon yhteydessä tarjoamme sinulle lisätyönä tehtävää jakohihnan vaihto -pakettia edulliseen hintaan.

Essential-huolto koskee yli 6-vuotiaita Volvo malleja.