Renault merkkihuolto tuntee autosi

Renault merkkihuolto on paras paikka pitää huolta autostasi. Valtuutetussa Renault-huollossa mekaanikoilla on kaikista tuorein tieto sekä erikoisosaaminen uusistakin autoista, kuten myös autovalmistajan hyväksymät laitteet testaamiseen ja huoltamiseen. Käyttämällä Renaultia määräaikaishuollossa, kausihuollossa ja tarpeen mukaan korjauksissa merkkihuollossa säilytät auton arvon, turvallisuuden ja ajomukavuuden parhaana mahdollisena.

Merkkihuollossa käydessäsi tarkistamme aina, onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Kampanjakohtaiset huollot tehdään aina veloituksetta, sillä Renault haluaa pitää huolta myös käytössä olevista autoista.

Varaa Renault huolto netissä 24/7

 

Auto kaipaa säännöllistä huoltoa koko sen käyttöiän läpi

Uuden auton kanssa on takuun säilyttämisen takia erityisen tärkeää noudattaa valmistajan huolto-ohjelmaa ja käyttää valtuutettua Renault merkkihuoltoa, mutta myös vanhemman auton käyttöikää saa pidennettyä merkittävästi säännöllisellä huollolla. Määräaikaishuollot ja kausihuollot on suunniteltu aina merkkikohtaisesti valmistajan ohjeiden mukaan, jolloin voimme reagoida ajoissa odotettuihin kulumisiin ja käytön tuomiin muutoksiin.

Säännöllisiä huoltokohteita ovat esimerkiksi öljynvaihto, kuluvien jarruosien vaihto, jakohihnan tai -ketjun kunnon tarkistaminen, ohjelmistopäivitykset ja ilmastointihuolto, unohtamatta tietenkään renkaiden kunnon seuraamista sekä tarvittaessa ohjauskulmien säätöä. Näistä huolehtimalla auto on turvallinen ja ajomukavuus säilyy kilometreistä seuraaviin.

Onko Renault henkilöautosi yli 5-vuotias?

Tutustu Renault Optimal-vuosihuoltoon

Tuliko kolhu? Renault merkkihuolto tarjoaa alkuperäiset varaosat ja parhaan osaamisen korjauksiin

Harva auto selviää koko käyttöikänsä läpi ilman pientäkään kolhua, vaan parhaallakin ennakoinnilla voi aina toisinaan kohdata yllätyksiä. Yllättävässä rikkoutumisessa tai kolaritilanteessa saat merkkihuollosta alkuperäiset tai Renaultin hyväksymät varaosat, sekä parhaan mahdollisen tietotaidon auton kunnostamiseen takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Alkuperäisillä Renault-varaosilla on 12 kuukauden takuu.

Huoletonta autoilua huolenpitosopimuksella

Tarjoamme Renault huolenpitosopimuksen kaikille teille, jotka haluatte ajaa vähän huolettomammin ja ennakoida huoltokustannukset kiinteällä kuukausimaksulla. Me varmistamme puolestasi, että Renaultisi huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti säännöllisesti. Huolenpitosopimus on helppo solmia uutta autoa hankittaessa.

Lue lisää Renault huolenpitosopimuksesta

Etsi lähin Renault merkkihuoltosi ja varaa huolto!