Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

JOS VAHINKO SATTUU

Ensimmäisenä kannattaa tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi tai varmistaa, että vahingon aiheuttanut osapuoli tekee ilmoituksen vakuutusyhtiöönsä. Sen jälkeen voit lähettää meille kuvat vahingosta tai tuoda autosi suoraan meille, jossa teemme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiötäsi varten.

Voit ilmoittaa vahingosta helposti etänä, varata ajan vahinkotarkastukseen tai ilmoittaa tuulilasivauriosta alla olevista painikkeista!
Mitä auton kolarikorjaus sisältää?

Kolarikorjaus voi olla hyvin monimuotoista, riippuen auton kokemista kolhuista. Pienimmillään riittää tuulilasin korjaus kiveniskemistä, mutta tarpeen tullen pystymme hoitamaan myös mittavammat peltityöt ja korikorjaukset, jotka viimeistellään laadukkaalla maalauksella.

Kannattaa myös aina tarkistaa, onko mahdollista saada vakuutusyhtiö auttamaan korjauskustannuksissa. Auton omistaja tai haltija voi yleensä itse vaikuttaa siihen missä hänen autonsa korjataan, ja paras vaihtoehto on merkkikorjaamo. On tärkeää, että auto korjataan autovalmistajan työohjeita noudattaen ja alkuperäisiä osia käyttäen, joita käyttämällä auton käyttövarmuus ja turvallisuus pysyvät tehtaan suunnittelemalla tasolla myös korjauksen jälkeen. Laadukkaasti tehty vauriokorjaus on tae sille että autosi on yhtä turvallinen kuin ennen vahinkoa ja korjauksella ei ole vaikutusta jälleenmyyntiarvoon!

Hämeen Autovarusteen korjaamoiden vauriokorjauspalveluihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Tuulilasin korjaus ja tuulilasin vaihto
  • Peltivaurioiden korjaukset
  • Korikorjaukset
  • Automaalaus
  • Sijaisauto korjauksen ajaksi

Ammattitaitoinen vauriokorjaamoidemme henkilöstö käyttää aina autonvalmistajien viimeisimpiä ohjeita ja työkaluja sekä alkuperäisiä varaosia, joihin saat 12 kk takuun.

Vauriokorjaamo Jyväskylä

Palvelemme ma – pe
klo 7:30-16:00

Käyntiosoite:
Kuormaajantie 8
40320 Jyväskylä

p. 010 5228 262
vaurio.jyvaskyla@hameenauto.fi

Vauriokorjaamo Kuopio

Palvelemme ma – pe
klo 7:30-15:30

Käyntiosoite:
Kaivotie 29
70700 Kuopio

p. 010 5228 687
vaurio.kuopio@avainvaunu.fi

Iisalmi Avain Vaunu

Palvelemme ma – pe
klo 8:00-16:00

Käyntiosoite:
Kivirannantie 7
74130 Iisalmi

p. 010 5228 690
vaurio.iisalmi@avainvaunu.fi

Palveluhinnat 010 yritysnumeroon ovat seuraavat:
Kiinteän verkon liittymästä 8,35snt/puhelu + 6,91snt/min.
Matkaviestinverkon liittymästä 8,35snt/puhelu + 16,69snt/min.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kuluttajasuojalain 2 luvun 14§ mukainen, aiempaan sopimukseen liittyvä; sopimuksen purku, tuotteen tai palvelun reklamointi, virheen tai viivästyksen ilmoittaminen voidaan tehdä numeroon 050 4394194 (mpm).