Toimintapolitiikka

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Autoalan huipulle ei päästä ilman alan parasta asiakastuntemusta. Autoalan toimintaympäristö ja asiakkaiden tarpeet ovat nopeassa muutoksessa, ja tämä vaatii jatkuvaa hereillä oloa. Vielä 90 vuoden kokemuksen jälkeenkin kehitämme jatkuvasti toimintaamme, sidosryhmien tarpeet ja vaatimukset huomioiden. Näin ollen pystymme tarjoamaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa juuri asiakaskuntamme tarpeet huomioivaa palvelua.

TAVOITTEENA MENESTYS

Olemme taloudellisesti vahvoja ja itsenäisiä, samalla kun pyrimme olemaan koko autoalan halutuin ja menestynein asiakaspalveluorganisaatio toimialueellamme. Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi ja lainsäädännön asettamien vaatimusten täyttämiseksi olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen – käytössämme ovat sertifioidut ympäristö- ja laatujärjestelmät, jotka toimivat samalla päivittäisen johtamisen työkaluina.

SUUNNANNÄYTTÄJÄNÄ YHTEISET ARVOT

Tavoitteita tai päämääriä ei saavuteta ilman yhteisiä pelisääntöjä ja siksi päivittäistä toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme yhteiset arvot. Niihin kuuluvat avoin ja uskottava toiminta, vastuunkanto ja ihmisten arvostus sekä tuloksellisuus ja tehokkuus, yhdessä ympäristöstä huolehtimisen kanssa. Samalla peilaamme toiminnassamme myös edustamiemme brändien arvoja.

TOIMINTAA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

Työskentely autoalalla ei tee ympäristöstä huolehtimisesta yhdentekevää – itseasiassa painvastoin, ympäristö merkitsee meille juuri tästä syystä erityisen paljon. Näin ollen tehtävämme on minimoida toimintamme synnyttämät ympäristövaikutukset sekä huolehtia ympäristöasioista, mm. vaihtoehtoisten polttoaineiden käytöstä tiedottamisesta asiakkaillemme ja henkilöstölle. Nämä arvot heijastuvat myös päivittäiseen toimintaamme ja avaavat uusia näkökulmia sekä tavoitteita jokaiselle työntekijällemme.

 

Harri Lätti
toimitusjohtaja