Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

TAVOITTEENA MENESTYS

Olemme taloudellisesti vahvoja ja itsenäisiä, samalla kun pyrimme olemaan koko autoalan halutuin ja menestynein asiakaspalveluorganisaatio toimialueellamme. Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi ja lainsäädännön asettamien vaatimusten täyttämiseksi olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen – käytössämme ovat sertifioidut ympäristö- ja laatujärjestelmät, jotka toimivat samalla päivittäisen johtamisen työkaluina.

SUUNNANNÄYTTÄJÄNÄ YHTEISET ARVOT

Tavoitteita tai päämääriä ei saavuteta ilman yhteisiä pelisääntöjä ja siksi päivittäistä toimintaamme ohjaavat työntekijöidemme yhteiset arvot. Niihin kuuluvat avoin ja uskottava toiminta, vastuullisuus ja ihmisten arvostus sekä tuloksellisuus ja tehokkuus, yhdessä ympäristöstä huolehtimisen kanssa. Samalla peilaamme toiminnassamme myös edustamiemme brändien arvoja.

TOIMINTAA YMPÄRISTÖN HYVÄKSI

Työskentely autoalalla ei tee ympäristöstä huolehtimisesta yhdentekevää – itseasiassa päinvastoin. Ympäristö merkitsee meille juuri tästä syystä erityisen paljon. Tehtävämme ja tavoitteemme on minimoida hiilijalanjälkemme ja toimintamme synnyttämät ympäristövaikutukset.

Käytössämme on sertifioidut ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmä sekä ETJ+ energiatehokkuusjärjestelmä. Olemme myös liittyneet Motivan Energiatehokkuussopimukseen sekä Autoalan Green Deal sopimukseen. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotantoprosessiemme ja kiinteistöjemme energiatehokkuuteen sekä liikennepolttoaineiden kulutukseen. Muita vaikutuskeinoja ovat mm. autojen vaihtoehtoisista voimalinjoista tiedottaminen asiakkaillemme ja henkilöstölle sekä
siirtyminen työsuhdeautoilussa sähkö- ja PlugIn hybrid autoihin.

Nämä arvot heijastuvat myös päivittäiseen toimintaamme ja avaavat uusia näkökulmia sekä tavoitteita jokaiselle työntekijällemme.

Jyväskylässä 13.10.2023

Harri Lätti
toimitusjohtaja