Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

DACIA JOGGER – KÄYTÄNNÖLLINEN TILAIHME

Saatavilla myös Hybridinä

Tyyliä ja tilaa jokaiseen päivään.

Tilaa jopa seitsemälle!

TILAIHME

Dacia Jogger on käytännöllinen tilaihme, jossa farmariauto, katumaasturi ja tila-auto on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Yhdistämällä näiden kaikkien parhaita ominaisuuksia Jogger todistaa, että perheauto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Jogger on saatavana myös automaattivaihteisena bensiinihybridiversiona, jonka ajoakku latautuu kätevästi ajon aikana. Voit siis nauttia kaikesta siitä tilasta ja käytännöllisyydestä, jota Jogger tarjoaa – myös hybridinä.

Valitse tarpeidesi mukaan joko 5-paikkainen farmariversio jättimäisellä tavaratilalla tai monipuolisesti muunneltava 7-paikkainen auto – maavaraa on molemmissa reippaasti, 20 senttimetriä. Joggerilla pääsee siis ajelemaan sielläkin, missä tie ei ole aivan tasainen ja Joggerin kyytiin ja sieltä pois on helppo nousta.

MUHKEASTI TILAA

Dacia Joggeriin mahtuvat niin lemmikit kuin sukset ja muut harrastusvälineet, ja tarvittaessa siinä voi kuljettaa vaikkapa kalusteitakin!

Dacialle tuttuun tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa – 5-paikkaisessa versiossa tavaratila on yli 600 litran suuruinen. Lisäksi Joggerin vahvuutena on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan. Kolmannelle istuinriville mahtuu matkustamaan kaksi aikuistakin, sillä kattokorkeutta riittää ja istuimet ovat reilun kokoiset.

7-paikkaisissa versioissa on kolmannella rivillä kaksi erillistä istuinta, joista toisen tai molemmat voi tarvittaessa kaataa eteen tai vaikka poistaa autosta kokonaan – myös yksittäin. Kun kyytiin pitää saada paljon tavaraa, toinenkin istuinrivi on kaadettavissa eteen ja tällöin, kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi! Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran, eli matkaan mahtuvat hyvin vielä harrastusreput tai kauppakassitkin.

KATTAVA, NYKYAIKAINEN VARUSTELU

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger on mainio auto isommallekin perheelle. Jogger on loistovalinta myös, jos tarvitset paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ja harrastamista ajatellen Joggerissa on kahdella ylimmällä varustetasolla vakiona nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi.

HV

Moottorin teho

Nm

Vääntömomentti

Litraa

PA tankin koko

Litraa

Tavaratila