Dacia merkkihuolto

Dacia merkkihuolto on oikea osoite, kun haluat pitää autostasi parasta mahdollista huolta. Käyttämällä valtuutettua Dacia-huoltoa sinua palvelee mekaanikot, joilla on tuorein mahdollinen merkki- ja mallikohtainen osaaminen, sekä valmistajan hyväksymät laitteet testaamiseen ja huoltamiseen. Tervetuloa Dacian kanssa määräaikaishuoltoon, kausihuoltoon tai muihin korjauksiin – palvelemme Jyväskylässä, Kuopiossa ja Iisalmessa!

Kun käytät autosi merkkihuollossa, tarkistamme jokaisella käynnillä onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Mahdolliset tehdaskampanjoiden huollot tehdään aina veloituksetta, sillä Dacia haluaa pitää hyvää huolta kaikista käytössä olevista autoista.

Varaa Dacia huolto netissä 24/7

 

Säännöllinen huolto ylläpitää auton turvallisuutta, ajomukavuutta ja pidentää Dacian käyttöikää

Uutta autoa ostettaessa on selvä juttu, että takuun ylläpitämiseksi auto käytetään valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti merkkihuollossa. Säännöllinen huolto, kuten määräaikaishuolto tai kausihuolto, on kuitenkin tärkeää myös vanhemmille autoille, jotta auton käyttöominaisuudet säilyvät parhaana mahdollisena. Merkkihuoltona meillä on ajantasainen, suoraan valmistajalta saatu tieto esimerkiksi kulutusosien käyttöiästä ja vaihtovälistä, jolloin voimme reagoida jo ennen ongelmien syntymistä.

Jokainen auto tarvitsee säännöllisesti esimerkiksi öljynvaihdon, käytössä kuluvien jarruosien vaihtoa, jakohihnan tai -ketjun kunnon seuraamista, ohjelmistopäivityksiä ja ilmastointihuoltoa. Renkaiden kausivaihdon yhteydessä on tärkeää tarkistaa renkaiden kunto ja tarvittaessa tehdä myös ohjauskulmien säätö.

Säännöllisesti huollettu auto on turvallinen, luotettava ja ajomukavuus pysyy huipussaan.

Onko Dacia henkilöautosi yli 4-vuotias?

Tutustu Dacia Optimal-vuosihuoltoon

Dacia merkkihuollosta alkuperäiset varaosat ja paras osaaminen kolhujen korjaamiseen

Elämä jättää jälkensä meihin kaikkiin, myös autoihin. Parhaallekin kuskille osuu toisinaan kohdalle kolari tai muu kolhaisu, jonka myötä autosta hajoaa jotain. Kurvaamalla valtuutettuun Dacia-huoltoon korjaamme autosi alkuperäisillä tai Dacian hyväksymillä varaosilla, sekä merkki- ja mallikohtaisella erikoisosaamisella entistä ehommaksi. Merkkihuollossa käytetyillä varaosilla on 12 kuukauden takuu.

Huollata auto ennakoitavilla kuluilla, hanki huolenpitosopimus

Kauttamme on saatavilla uusiin autoihin Dacia huolenpitosopimus, jonka kiinteän, edullisen kuukausihinnan avulla voit ennakoida auton huoltokulut. Siirry huolettomampaan autoiluun ja solmi Dacia huoltosopimus, jolloin me varmistamme puolestasi huolto-ohjelman toteutumisesta.

Lue lisää Dacia huolenpitosopimuksesta

Etsi lähin Dacia merkkihuoltosi ja varaa huolto!