Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Huolellisesti valituissa, laadukkaissa ja turvallisissa Volvo Selekt -vaihtoautoissa on valinnanvaraa

Käytetyn auton vaihtaminen on aina oma jännitysnäytelmänsä, mutta Volvo Selektiin voit luottaa! Tarjoamme luotettavasti ja edullisesti mahdollisuuden siirtyä Volvon onnelliseksi omistajaksi. Ostamalla käytetyn Volvo Selekt vaihtoauton, saat vähintään 12 kuukauden takuun, ilman kilometrirajoitusta.

Saat käyttöösi myös Volvo Tiepalvelun, joka on kehitetty Volvo -henkilöautojen käyttäjien lisäturvaksi mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle.

Uusi alku. Takaamme sen.

Kun ostat Volvo Selekt -auton, saat enemmän kuin upean käytetyn auton. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Kaikkiin käytettyihin autoihin asennetaan viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, ja Volvon hyväksymät tarkastukset varmistavat, että autot täyttävät turvallisuutta, suorituskykyä ja ulkonäköä koskevat vaatimuksemme. Jokaiselle autolle myönnetään myös Volvo Tiepalvelu ja vaihto-oikeus, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

Innovatiivinen Volvo

Kaikille tuttu Volvo on ruotsalainen automerkki, joka perustettiin vuonna 1927 Göteborgissa tuomaan markkinoille kestävärakenteinen ja turvallinen henkilöauto. Sana naapurimaan uutuudesta kiiri nopeasti ja ensimmäiset Volvot tuotiin Suomeen jo 1928. Hämeen Autovaruste aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930, ollen järjestyksessä toinen Volvon jälleenmyyjä Suomessa.

Meidän valintamme osui Volvoon, sillä heti ensimmäisistä automalleista alkaen valmistaja on panostanut ensisijaisesti turvallisiin ja lujarakenteisiin autoihin. Innovatiivinen ja intohimoinen kehitys onkin tuonut autoalalle lukuisia turvallisuutta merkittävästi lisääviä osia, kuten kolmipisteturvavyön, laminoidut kerroslasit ja vahvistetun korirakenteen. Turvallisuuden lisäksi Volvojen kehityksessä panostetaan myös ympäristöystävällisyyteen, kuten haitallisten päästöjen vähentämiseen. Tärkeä osa ympäristöystävällisyyttä on tietenkin myös auton pitäminen käytössä mahdollisimman pitkään, minkä takia mekin haluamme tarjota käytetyt Volvot ja vaihto-ohjelman kautta hankittavat Volvo vaihtoautot mahdollisimman helposti sekä turvallisesti.

Mukavuudenhaluiset viihtyvät hyvin Volvon ratissa, sillä penkit ovat kuullut mukavuudestaan ja erilaiset lisälaitteet lisäävät sekä ajoturvallisuutta että ajomukavuutta. Merkittävä innovatiivisuus ja ihmisten turvallisuus kärkiarvona ovat nostaneet Volvon maailmanlaajuiseksi suosikkimerkiksi, joka on loistava valinta henkilöautoa, työautoa ja vaikka ralliautoakin etsivälle.