Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Muutimme kaiken, paitsi nimen.
Scenic E-Tech 100% electric on valittu
The Car of the Year 2024 -voittajaksi.

220 hv E-Tech 100% sähköinen voimalinja, toimintamatka jopa 619 km, 90 % kierrätettäviä materiaaleja, openR link -järjestelmä ja 545 litraa tavaratilaa.

km

Toimintamatka sähköllä

min

Arvioitu DC-pikalatausaika (10-80 %)

kWh

Energiankulutus 100 km kohden

Matkustusmukavuutta jokaiselle
Scenicissä on tasainen lattia, mikä mahdollistaa paljon. Käytettävissä oleva tila on maksimoitu ja muun muassa piensäilytystilaa löytyy 38 litran edestä. Takapenkit tarjoavat tilaa ja matkustusmukavuutta 27,8 cm polvitilalla ja 88,4 cm pääntilalla. Kuljeta koko perheen matkatavaroita Scenicin tilavassa tavaratilassa, joka tarjoaa 545 litrasta alkaen aina 1 670 litraan tavaratilaa, kun takaistuin on taitettu alas. Olit sitten menossa pidemmälle matkalle, harrastat paljon tai tarvitset työssäsi erityisesti paljon lisätilaa, niin Renault Scenicin jopa 1100 kg vetomassa mahdollistaa mm. peräkärryn vetämisen. Vetokoukku saatavilla lisävarusteena.

Jopa 619 km stressitöntä toimintamatkaa (WLTP)*
Scenic E-Tech 100% electric sisältää lämpöpumpun, joka osallistuu auton lämmönhallintaan ja auttaa optimoimaan toimintamatkaa. Scenic vastaa kaikkiin liikkuvuustarpeisiisi. Sisäänrakennettu reitinlaskentajärjestelmä näyttää sähköautojen latauspisteiden sijainnit ja optimoi ja ehdottaa järkevimpiä reittejä akun lataustason perusteella. Scenic E-Tech 100 % electricin monipuoliset latausmahdollisuudet ja yhdistettävyys mahdollistavat huolettoman matkustamisen. Scenic E-Tech 100% electriciä voit ladata nopeasti käyttäen AC- tai DC-virtaa.

Kierrätetty ja kierrätettävä
Renault Scenic E-Tech 100% electric sisältää jopa 90 % kierrätettäviä materiaaleja*. Ohjaamossa 28 % materiaaleista on joko kierrätettyjä* tai bioperäisiä*. Scenicin ajoakussa on jopa 12 erikseen korjattavaa ja kierrätettävää moduulia. Techno- ja esprit Alpine -varustetasoissa istuinverhoilu on tehty kokonaan kierrätetyistä muovipulloista ja turvavöistä. Auton ohjaamossa ei käytetä nahkaa enää ollenkaan. Renault on luopumassa  nahan käytöstä kaikissa autoissaan.

Ensimmäiset koeajoautot ovat saapumassa jälleenmyyjille kesäkuun alkuun!