Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Ota mukaan tietokoneesi ja tee uudesta Traficista liikkuva toimistosi. Työskentele ilman rajoja Renault Traficin kanssa.

Traficin kätevä taittuva etumatkustajan istuin tarjoaa toimivan työtason päivittäisen työn suorittamisen avuksi. Oli istuin sitten kiinni tai auki, sen väljä sovitus pitää sisällään 84 litraa säilytystilaa.

kg

Vetomassa

cm

Lastauspituus lattian tasolla

kg

Kantavuus

LASTAAMISEN SUJUVUUTTA

  • Jopa 4.15 m tavaratilan lastauspituutta. Tavaratila saa lisäpituutta etumatkustajan penkin alta. Tästä johtuen uusi Renault Trafic kuuluu luokkansa parhaimmistoon.
  • Jopa 8.9 m lastaustilavuus. Tavaratilan suorakaiteen muotoinen optimaalinen lastaustila mahdollistaa jopa 8.9 m3 tilan L2H2 versiossa.
  • Jopa 18 sidontalenkkipistettä. Trafic ottaa huomioon turvallisuuden. Traficissa on jopa 18 sidontalenkkipistettä, mikä mahdollistaa tavaran kiinnityksen turvallisesti.
  • Jopa 2500 kg vetomassa. Tarvitsetko lisää tavaraa mukaan? Renault Trafic -mallilla voi vetää jopa 2500 kg peräkärryä.

TURVALLISUUS

10 kuljettajaa avustavaa toimintoa

Kaistavahti, Katvealueen varoitusjärjestelmä, Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä ja paljon muuta… Trafic pyrkii pitämään sinut aina turvassa, jotta voit keskittyä sinun työhösi tien päällä.

Automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto (EDC)

Saatavilla kahdella moottorivaihtoehdolla, 150 hv tai 170 hv. Traficissa on kuusivaihteinen automaattinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto. Tämä EDC-teknologia mahdollistaa alhaisemman polttoaineen kulutuksen ja korkeamman ajomukavuuden.

Matkustajan turvatyynyt

Paremman turvallisuuden ja mielenrauhan antamiseksi Traficissa on vahvistettu korirakenne ja kaksinkertainen suoja, kiitos kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyjen.

Trafic-mallisto: Teho 110-170 hv, keskikulutus 7,1-8,2 l/100km, CO2 186-189 g/km (WLTP). Maksimikantavuus 995-1143 kg