Volvo

Valitse Volvo, kun haluat kaiken mitä autolta voi kaivata. Volvo on autona tyylikäs, innovatiivinen, älykäs, turvallinen ja CO2-päästöissä lyömätön. Nämä autot edustavat alan johtavia innovointeja, joiden tehtävä on paitsi parantaa turvallisuutta, myös lisätä ajonautintoa ja helpottaa elämää kokonaisvaltaisesti. Volvolla uskotaan, että teknologia vapauttaa eikä sido käyttäjäänsä.

Hämeen Autovaruste on järjestyksessä toinen Suomeen perustettu Volvon jälleenmyyjä, ja asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti Suomen kärkipäätä. Kaikista toimipisteistämme löydät uudet ja käytetyt Volvot sekä sinua palvelevat Volvo Omamekaanikot.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Lue täältä Volvon asiakaslehti Volvo viesti

Tervetuloa valtuutetun Volvo jälleenmyyjän merkkihuoltoon

Volvo – ruotsalaista innovatiivisuutta 1920-luvulta alkaen

Volvo on ruotsalainen automerkki, joka perustettiin Göteborgissa vuonna 1927 ja ensimmäiset Volvo-autot rantautuivat Suomen puolelle jo 1928. Hämeen Autovaruste on järjestyksessä toinen valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa.

Alusta alkaen Volvon malleissa on kiinnitetty runsaasti huomiota turvallisuuteen ja lujaan rakenteeseen – tiesitkö esimerkiksi sen, että kolmipisteturvavyö, laminoitu kerroslasi, vahvistettu korirakenne ja joustava kojelauta ovat kaikki kehitetty Volvon tallissa? Ajan saatossa turvallisuuden lisäksi Volvo malliston kehityksessä panostetaan erityisesti ympäristöystävällisyyteen. Lukuisten muiden autoalaa kehittäneiden innovointien tapaan valmistajan kehittämä Lamda-anturi on käytössä jo maailmanlaajuisesti vähentämässä haitallisia päästöjä.

Ainutlaatuinen innovatiivisuus ja ihmislähtöinen suunnittelu mahdollistivat Volvon suosion kasvun maailmanlaajuisesti, etenkin 1950-luvulta lähtien. Koska autot suunniteltiin mahdollisimman turvallisiksi henkilöautoiksi, kiinnostui myös rallimaailma Volvoista ja tehokkaat, kestävärakenteiset mallit alkoivat niittää menestystä radoilla.

Innovatiivinen, kestävä, turvallinen ja luotettava ovat termejä, joilla Volvoa on kuvattu sen koko historian ajan.