Volvo Omamekaanikko®

Volvon merkkihuolto on uudistettu entistäkin palvelevammaksi ja henkilökohtaisemmaksi! Koska Hämeen Autovarusteen kaikki toimipisteet ovat valtuutettuja Volvo -jälleenmyyjiä, meillä sinua palvelee Volvo Omamekaanikko®, joka tuntee sekä sinut että autosi. Voit varata kaikki huollot suoraan häneltä, kuten myös pyytää neuvoja auton huolenpitoon. Tervetuloa autohuoltoon, joka on suunniteltu sinua varten!

 

Ainutlaatuinen toimintamalli säästää asiakkaan aikaa

Kehittämämme ainutlaatuinen toimintamalli tarkoittaa tiivistettynä sitä, että voit jatkossa hoitaa kaikki autosi huoltoasiat yhden ihmisen kautta. Tämä tarkoittaa yhteydenpidon selkeytymistä, oman aikasi säästämistä ja palvelun laadun parantamista – kun omamekaanikko vastaa koko huoltoprosessista aina ajanvarauksesta auton luovutukseen, mahdollisuus virheisiin minimoidaan. Uudessa mallissa ei ole siis kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta.

Hämeen Autovarusteen tarjoamassa omamekaanikko-palvelussa saat itse asiassa kaksi tai jopa kolme mekaanikkoa yhden hinnalla! Tiimin avulla pystymme palvelemaan sinua nopeammin ja joustavammin, pystyt sopimaan huollon täsmäaikoja ja autoasi huoltavassa tiimissä on aina mukana omamekaanikkosi, joka tuntee sinut ja autosi.

Miten Omamekaanikko-palvelu toimii?

  1. Huollon varaus. Voit varat huollon suoraan omamekaanikoltasi, joka suunnittelee kanssasi käynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Omamekaanikko varaa tarvittaessa myös sijaisauton käyttöösi tai järjestää sopimuskyydin/-taksin, joka auttaa sinua kaupunkialueella kaikissa toimipisteissämme.
  2. Auton tuonti huoltoon. Kun tuot autosi huoltoon, asioit suoraan omamekaanikkosi kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset toiveet käydään vielä kertaalleen läpi.
  3. Huoltotyöt. Omamekaanikko on päävastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, hän on itse yhteydessä sinuun. Huollon valmistuttua saat siitä ilmoituksen.
  4. Auton luovutus. Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle, hoitaa laskutuksen ja kertoo, mitä kaikkea autolle tehtiin huollossa.
  5. Yhteydenpito. Jos sinulle herää mitä tahansa huoltotöihin liittyviä kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon. Hän voi myös olla itse sinuun yhteydessä, kun esimerkiksi auton määräaikaishuolto alkaa olla käsillä.

Miksi valita Volvo Omamekaanikko?

Hänellä, joka on kehittänyt ja valmistanut autosi, on tietenkin myös paras osaaminen sen huoltoon. Vain valtuutetussa Volvo -merkkihuollossa työskentelee ammattilaisia, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja osaavat käyttää Volvon kehittämiä menetelmiä, diagnostiikkaa ja työkaluja. Kaikissa huolloissa käytetään myös Volvon alkuperäisiä varaosia – Volvosi pysyy Volvona.

Hyvässä huollossa on kyse myös asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä. Saat ohjelmistopäivitykset veloituksetta, henkilökohtaista palvelua omamekaanikoltasi, Volvo Tiepalvelun veloituksetta, sijaisauton edullisesti ja ajankohtaisimmat asiakasedut aina edullisesti. Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille Volvoille ja Volvo-kuskeille.

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!