Volvo Selekt, älykkäin tapa ostaa käytetty auto

Jos olet matkalla autokaupoille, kannattaa pysähtyä hetkeksi tutustumaan tarjoamaamme Volvo Selekt -palveluun. Volvo Selekt on turvallinen tapa vaihtaa autoa, sillä vaihto-ohjelmaan kelpuutetaan ainoastaan parhaat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset ja tutkitusti luotettavat laatuyksilöt – meille on tärkeää, että hyvä vaihtoauto on ostajalle turvallinen vaihtoehto. Kaikki palveluun valitut käytetyt Volvot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 130 000 km ajettuja.

Selaa Volvo Selekt -mallistoa

 

Huolellisesti valituissa, laadukkaissa ja turvallisissa Volvo Selekt -vaihtoautoissa on valinnanvaraa

Käytetyn auton vaihtaminen on aina oma jännitysnäytelmänsä, mutta Volvo Selektiin voit luottaa! Tarjoamme luotettavasti ja edullisesti mahdollisuuden siirtyä Volvon onnelliseksi omistajaksi. Ostamalla käytetyn Volvon Volvo Selektistä, saat vähintään 12 kuukauden tai 30 000 km takuun, kuten myös Volvo Tiepalvelun käyttöösi.

Voit hankkia Volvo Selekt vaihtoautotakuun lisäksi Selekt Jatkoturvan kauttamme!

Käytetyt Volvot jopa uuden veroisina

Kaikki Volvo Selekt -vaihtoautot tarkastetaan, kunnostetaan ja huolletaan viimeisen päälle huippukuntoon valmistajan asettamien standardien mukaisesti. Ostamalla kauttamme Volvo vaihtoauton, voit olla varma seuraavista:

  • Saat tietää auton huoltohistorian.
  • Autolle on tehty viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto ja ohjelmistopäivitys.
  • Autolle on tehty sisä- ja ulkopuhdistus.
  • Jarrut ja jarruihin liittyvät järjestelmät on testattu.
  • Ohjausjärjestelmä, etu- ja takaripustukset on testattu.
  • Moottori ja voimansiirto on testattu.
  • Jousitus ja iskunvaimennus on testattu.
  • Ilmastointijärjestelmä on testattu.
  • Kori ja maalipinta on tarkastettu.

Volvo Selektin kautta hankitut käytetyt Volvo vaihtoautot ovat siis yhtä turvallisia ostoksia, kuin täysin uudenkin Volvon hankinta!

Selaa Volvo Selekt -mallistoa

 

Innovatiivinen Volvo

Kaikille tuttu Volvo on ruotsalainen automerkki, joka perustettiin vuonna 1927 Göteborgissa tuomaan markkinoille kestävärakenteinen ja turvallinen henkilöauto. Sana naapurimaan uutuudesta kiiri nopeasti ja ensimmäiset Volvot tuotiin Suomeen jo 1928. Hämeen Autovaruste aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930, ollen järjestyksessä toinen Volvon jälleenmyyjä Suomessa.

Meidän valintamme osui Volvoon, sillä heti ensimmäisistä automalleista alkaen valmistaja on panostanut ensisijaisesti turvallisiin ja lujarakenteisiin autoihin. Innovatiivinen ja intohimoinen kehitys onkin tuonut autoalalle lukuisia turvallisuutta merkittävästi lisääviä osia, kuten kolmipisteturvavyön, laminoidut kerroslasit ja vahvistetun korirakenteen. Turvallisuuden lisäksi Volvojen kehityksessä panostetaan myös ympäristöystävällisyyteen, kuten haitallisten päästöjen vähentämiseen. Tärkeä osa ympäristöystävällisyyttä on tietenkin myös auton pitäminen käytössä mahdollisimman pitkään, minkä takia mekin haluamme tarjota käytetyt Volvot ja vaihto-ohjelman kautta hankittavat Volvo vaihtoautot mahdollisimman helposti sekä turvallisesti.

Mukavuudenhaluiset viihtyvät hyvin Volvon ratissa, sillä penkit ovat kuullut mukavuudestaan ja erilaiset lisälaitteet lisäävät sekä ajoturvallisuutta että ajomukavuutta. Merkittävä innovatiivisuus ja ihmisten turvallisuus kärkiarvona ovat nostaneet Volvon maailmanlaajuiseksi suosikkimerkiksi, joka on loistava valinta henkilöautoa, työautoa ja vaikka ralliautoakin etsivälle.