Volvo Paketti

Volvo Paketti sopii sekä yksityisille että yrityksille

Volvo Paketti on täysin uusi tapa ostaa Volvo. Pakettirahoituksella voit ostaa uuden Volvon, joka pysyy uuden veroisena koko sopimuskauden ajan ja tiedät kaikki autoilun kustannukset etukäteen.

Maksat ainoastaan kiinteän kuukausihinnan

Volvo Paketti tarkoittaa, että maksat Volvon omistamisesta ja ylläpidosta vain kiinteän kuukausihinnan. Tämä hinta pysyy samana koko sopimuksen ajan, ja halutessasi saat myös vakuutukset samaan kuukausierään. Kuukausihinnan lisäksi maksat siis vain viranomaismaksut ja polttoaineen.

 

Taattu hyvityshinta

Volvo Paketti on osamaksupohjainen sopimus, jossa Volvosi tuleva hyvityshinta on lyöty lukkoon jo ostohetkellä. Siihen ei enää vaikuta mitkään automarkkinoita ravistelevat tekijät, kuten muutokset korkotasossa tai polttoaineiden hinnoissa. Jos onnistut myymään autosi vielä parempaan hintaan kuin taattu hyvityshinta, väliin jäävä etu jää sinulle – myyntihinnan ja sovittu hyvityshinnan erotus on siis taattua myyntivoittoa.

Auto, merkkihuolto ja korjaukset samalla kuukausihinnalla

Nimensä mukaisesti Volvo Paketti tarjoaa autosi täydellisen ylläpidon. Palvelutasoilla 2 ja 3 määräaikaishuollot Autovarusteen autohuolloissa kuuluvat hintaan, kuten myös yllättävät viat korjataan koko sopimuksen ajan – riippumatta Volvon tehdastakuun pituudesta. Yhteistyö virallisen merkkihuollon kanssa takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman teknisiä tai taloudellisia yllätyksiä.

Kaksi palvelutasoa edulliseen ja huolettomaan ajamiseen

Voit valita kahdesta eritasoisesta ja -hintaisesta Volvo Paketti -palvelusta, tarpeidesi mukaan. Huomaathan, että korkeampi palvelutaso ei välttämättä tarkoita merkittävästi korkeampaa kuukausihintaa.

Taso 2
Taattu hyvityshinta, määräaikaishuollot ja korjaukset.

Taso 3
Taattu hyvityshinta, määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Vain polttoaineet ja autotalli puuttuu!

Käsiraha
Voit säätää kuukausierän kokoa maksamalla käsirahaa 0-30 % auton hinnasta.

Kuukausierät
Valitse sinulle sopiva kuukausierä, lisäpalvelut ja sopimuskaudeksi joko 24 kk tai 36 kk. Maksat vain käytön mukaan.

Viimeinen erä
Autollasi on taattu hyvityshinta. Voit halutessasi kuitata viimeisen erän palauttamalla auton sopimuskauden päättyessä.