Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Volvo Paketti on oikotie uuden auton hankintaan, yksityisille ja yrityksille

Volvo Paketti on täysin uusi tapa ostaa Volvo. Pakettirahoituksella voit ostaa uuden Volvon, joka pysyy uuden veroisena koko sopimuskauden ajan ja tiedät kaikki autoilun kustannukset etukäteen. Tarkasti ennakkoon tiedetyt kustannukset mahdollistavat uuden auton hankinnan itselle tai yritykselle jopa ilman käsirahaa.

Volvo Paketin avulla sinun tai yrityksesi ei tarvitse sitoa pääomaa auton hankintaan. Mikäli sinulla on vaihtoauto, saat siitä normaalin hyvityksen, jonka voit käyttää Volvo Paketin käsirahana tai halutessasi säästää rahat muuhun käyttöön. Sopimuksen pituutta voidaan muuttaa tarpeidesi mukaan eli Volvo Paketti on joustavampi kuin perinteiset yksityisleasing- ja huoltoleasingsopimukset.

Volvo Paketti on all in one -rahoitus, jossa maksat ainoastaan kiinteän kuukausihinnan

Volvo Paketti tarkoittaa, että maksat Volvon omistamisesta ja ylläpidosta vain kiinteän kuukausihinnan. Tämä hinta pysyy samana koko sopimuksen ajan, ja halutessasi saat myös vakuutukset samaan kuukausierään. Kuukausihinnan lisäksi maksat siis vain viranomaismaksut ja polttoaineen. Halutessasi voit vaihtaa uuteen Volvoon aina sopimuskauden päättyessä – auton päivittäminen ei voisi olla kätevämpää ja edullisempaa!

Taattu hyvityshinta

Volvo Paketti on osamaksupohjainen sopimus, jossa Volvosi tuleva hyvityshinta on lyöty lukkoon jo ostohetkellä. Siihen ei enää vaikuta mitkään automarkkinoita ravistelevat tekijät, kuten muutokset korkotasossa tai polttoaineiden hinnoissa. Jos onnistut myymään autosi vielä parempaan hintaan kuin taattu hyvityshinta, väliin jäävä etu jää sinulle – myyntihinnan ja sovittu hyvityshinnan erotus on siis taattua myyntivoittoa.

Volvo Paketilla auto, merkkihuolto ja korjaukset yhdellä kuukausihinnalla

Nimensä mukaisesti Volvo Paketilla saat autollesi täydellisen ja huolettoman ylläpidon. Palvelutasoilla 2 ja 3 määräaikaishuollot Autovarusteen autohuolloissa kuuluvat hintaan, kuten myös yllättävät viat korjataan koko sopimuksen ajan – riippumatta Volvon tehdastakuun pituudesta. Yhteistyö virallisen merkkihuollon kanssa takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman teknisiä tai taloudellisia yllätyksiä.

Lue lisää osoitteesta volvocars.com

Kaksi palvelutasoa edulliseen ja huolettomaan ajamiseen

Voit valita kahdesta eritasoisesta ja -hintaisesta Volvo all in one -palvelusta tarpeidesi mukaan. Huomaathan, että korkeampi palvelutaso ei välttämättä tarkoita merkittävästi korkeampaa kuukausihintaa.

Taso 2
Taattu hyvityshinta, määräaikaishuollot ja korjaukset.

Taso 3
Taattu hyvityshinta, määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Vain polttoaineet ja autotalli puuttuu!

Käsiraha
Voit säätää kuukausierän kokoa maksamalla käsirahaa 0-30 % auton hinnasta.

Kuukausierät
Valitse sinulle sopiva kuukausierä, lisäpalvelut ja sopimuskaudeksi joko 24 kk tai 36 kk. Maksat vain käytön mukaan.

Viimeinen erä
Autollasi on taattu hyvityshinta. Voit halutessasi kuitata viimeisen erän palauttamalla auton sopimuskauden päättyessä.

Kun Volvo Paketti -sopimuksesi päättyy

Kun Volvo Paketti -sopimus päättyy, tulee auto palauttaa liikkeeseemme. Volvo Paketti -sopimus päättyy, kun viimeinenkin kuukausierä on maksettu rahoitusyhtiölle. Sovi automyyjäsi kanssa hyvissä ajoin palautuspäivä. Myyjä ohjeistaa tarkemmin miten tulee toimia esim. mitä autossa tulee olla, mitä tulee poistaa (henk.koht tavarat), mitä tietoja tulee tyhjentää kuten navigaattori ja Volvo on Call, ym.

Halutessasi voit myös lunastaa autosi
Voit lunastaa käytössäsi olevan työsuhdeauton itsellesi, kun sopimus päättyy. Ota hyvissä ajoin yhteyttä automyyjääsi, niin teemme sinulle tarjouksen autostasi.