Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto

Elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ja asennettu valtuutetulla Volvo-jälleenmyyjällä 1.9.2020 jälkeen, ovat oikeutettuja asiakaskohtaiseen elinikäiseen turvaan. Jos Volvo Alkuperäinen varaosa vaatii korjausta tai uusintaa valmistus- tai materiaalivirheen seurauksena, korjaamme tai uusimme osan veloituksetta. Turvan voimassaolo alkaa osan ostopäivästä ja on voimassa niin kauan kunnes auton omistaja vaihtuu. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi.

Alkuperäiset varaosat

Me suosimme huollossa aina alkuperäisiä varaosia. Ainoastaan automallille suunniteltuja ja valmistajan laatuvaatimukset täyttäviä varaosia käyttämällä voit olla varma siitä, että osat sopivat täydellisesti, toimivat ja kestävät.

Monet vaihdettavista osistamme ovat saatavana myös tehdaskunnostettuina vaihto-osina, jolloin saat alkuperäistä vastaavat varaosat edullisemmin.

Vanhoihin Volvoihin on tarjolla Volvo Classic Parts, joiden avulla ylläpidät iäkkäämpääkin Volvoa loistavassa käyttökunnossa vuosia.

Alkuperäiset lisävarusteet

Varustele autosi ja tee siitä itsesi näköinen. Tarjoamme laajan valikoiman merkkikohtaisia lisävarusteita, laitteita ja palveluja, joiden avulla autosi palvelee käyttöominaisuuksiltaan täydellisesti juuri sinun arjessa.

Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi erinomaisia turvallisuusvarusteita, kuten lasten turvaistuimia, turvakaukaloita ja istuinkorokkeita.

Alkuperäiset lisävarusteet ovat turvallisia, autoosi täydellisesti sopivia sekä arjen kuljetuksia ja harrastuksia helpottavia. Lisävarusteilla myös suojaat autoasi, jatkat auton käyttöikää ja ylläpidät jälleenmyyntiarvoa.

Volvo Lifestyle -tuotteet

Volvo ei ole vain auto, vaan se on elämäntapa. Volvo Lifestyle -tuotesarja tuo Volvon omistajan arkeen lisäripauksen luksusta laadukkailla asusteilla ja vaihtuvalla valikoimalla käyttötavaroita.

Osa tuotteista on esillä myymälässämme ja osa on toimitusmyyntinä. Voit tutustua koko valikoimaan Volvon sivuilla ja ottaa yhteyttä, kun olet valmis hankkimaan laadukkaita Volvo-tuotteita.