Vauriokorjaus ja kolarikorjaus

Hämeen Autovarusteen vauriokorjaamot sijaitsevat Iisalmessa ja Kuopiossa. Iisalmen toimipisteessämme teitä palvelee myös koko alueen paras automaalaamo! Jyväskylässä vauriokorjaajamme palvelevat teitä O.K. Auto Oy:n toimitiloissa. Tunnemme parhaiten Volvot, Renaultit ja Daciat, mutta voit tuoda myös muiden merkkien henkilöautot korjattavaksemme.

Mitä auton kolarikorjaus sisältää?

Kolarikorjaus voi olla hyvin monimuotoista, riippuen auton kokemista kolhuista. Pienimmillään riittää tuulilasin korjaus kiveniskemistä, mutta tarpeen tullen pystymme hoitamaan myös mittavammat peltityöt ja korikorjaukset, jotka viimeistellään laadukkaalla maalauksella. Yleisimpiä vaurikorjauksia ovat parkkipaikkavahingot, joissa peruuttaessa auto saa pienen kolhun tai väistötilanteessa tuleekin kahden auton törmäys. Pieneltä näyttävä kolhu puskurissa saattaa näyttää mitättömältä, mutta puskurin alla olevat törmäysvyöhykkeet ja turvarakenteet vaurioituvat herkästi. Mitä enemmän autossa on tekniikkaa, sensoreita ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia, sitä herkemmin kannattaa käyttää auto kolarikorjaamolla arvioitavana sen otettua osumaa.

Kannattaa myös aina tarkistaa, onko mahdollista saada vakuutusyhtiö auttamaan korjauskustannuksissa. Auton omistaja tai haltija voi yleensä itse vaikuttaa siihen missä hänen autonsa korjataan, ja paras vaihtoehto on merkkikorjaamo. On tärkeää että auto korjataan autovalmistajan työohjeita noudattaen ja alkuperäisiä osia käyttäen, joita käyttämällä auton käyttövarmuus ja turvallisuus pysyvät tehtaan suunnittelemalla tasolla myös korjauksen jälkeen. Laadukkaasti tehty vauriokorjaus on tae sille että autosi on yhtä turvallinen kuin ennen vahinkoa ja korjauksella ei ole vaikutusta jälleenmyyntiarvoon!

Hämeen Autovarusteen korjaamoiden vauriokorjauspalveluihin kuuluvat esimerkiksi:

Järjestämme aina sijaisauton korjauksen ajaksi. Ammattitaitoinen vauriokorjaamoidemme henkilöstö käyttää aina autonvalmistajien viimeisimpiä ohjeita ja työkaluja, kuten tietenkin myös alkuperäisiä varaosia, joihin saat 12 kk takuun.

Lue myös Volvon innovaatioista autojen turvallisuuden kehittämisessä!

Lähin vauriokorjaamosi:

Vauriokorjaamo O.K. Auto Jyväskylä
010 5228 323
vaurio.jyvaskyla@okauto.fi

Palveluhinnat 010 yritysnumeroon ovat seuraavat:
Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,91 snt/min.
Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.