Volvo varaosat ja lisävarusteet

Olemme Volvo, Renault ja Dacian -varaosien ja lisävarusteiden ammattilaisia. Kauttamme saat niin alkuperäiset varaosat, lisävarusteet kuin lifestyle -tuotteetkin. Alkuperäiset osat valmistetaan samojen tarkkojen tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kuin autotkin. Kaikkien osien on sovittava erittäin tarkasti paikalleen. Alkuperäiset varaosat ovat ainoita osia, jotka lunastavat samat tinkimättömät laatulupaukset kuin itse auto. Osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu valmistajien määrittelyjen mukaisesti toimimaan optimaalisesti yhteistyössä muiden osien kanssa auton eri järjestelmissä.

Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Tarjoamme autoalalla ainutlaatuisen turvan Volvosi varaosille. Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille antaa sinulle taloudellisesti huoletonta omistajuutta ja mielenrauhaa.

Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ja asennettu valtuutetulla Volvo-jälleenmyyjällä 1.9.2020 jälkeen, ovat oikeutettuja asiakaskohtaiseen elinikäiseen turvaan. Jos Volvo Alkuperäinen varaosa vaatii korjausta tai uusintaa valmistus tai materiaalivirheen seurauksena, korjaamme tai uusimme osan veloituksetta. Turvan voimassaolo alkaa osan ostopäivästä ja on voimassa niin kauan kunnes auton omistaja vaihtuu. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi.

 
 

Volvoosi vain Volvo Alkuperäinen tuulilasi

Tuulilasi on auton tärkeimpiä osia. Se varmistaa näkyvyyden ja on myös yksi korin lujuuden ratkaisevista osatekijöistä.

Vain alkuperäisellä tuulilasilla voimme varmistua siitä, että turvajärjestelmät toimivat niinkuin niiden kuuluu toimia. Joita ovat mm. City Safety, suurten eläinten havaitsemistoiminto ja adaptiivinen vakionopeudensäädin.

Haluathan sinäkin, että autosi on edelleen yhtä
turvallinen kuin tehtaalta lähtiessä.

Lasissa kiveniskemä tai lasinvaihto edessä, ota yhteyttä.

Vauriokorjaus

Ainoat ja oikeat Volvo Alkuperäiset jarrupalat ja -levyt

Jarrupalat ja -levyt ovat erityisellä huolella suunniteltuja tuotteita, jotka ovat jarrutustehon kannalta oleellisen tärkeitä. Siksi niiden tulee vastata Volvo Alkuperäisten jarrulevyjen asettamia vaatimuksia.

Tarkastamme huollossa Volvosi jarrupalojen sekä -levyjen kunnon. Mikäli havaitsemme  korjaustavetta teemme sinulle edullisen tarjouksen korjauksesta.

Mikään ei pysäytä yhtä varmasti kuin Volvo jarruosat.

Anna omamekaanikon tarkistaa Volvosi jarrut.

Varaa aika

 
 

Alensimme Volvo Alkuperäisten pyyhkijänsulkien hintoja

Sade, lumi, mutaiset tiet, suuret nopeudet – pyyhkijänsulkien täytyy suoriutua tehtävästään hyvin monissa eri olosuhteissa.

Suosittelemme pyyhkimiensulkien vaihtoa uusiin aina huollon yhteydessä sekä suosittelemme ostamaan toiset sulat varalle.

Meiltä saat alkuperäiset sulat nyt edullisesti.

Varaa aika Volvo huoltoon jo nyt.

Varaa aika

Alkuperäiset varaosat

Alkuperäiset varaosat ovat uusia, juuri Sinun Autoosi sopivia osia.

Monet vaihdettavista osistamme ovat saatavana myös tehdaskunnostettuina vaihto-osina.

Tarjoamme myös vanhemmille Volvoille Classic Parts varaosia.

 
 

Volvo Lifestyle tuotteet

Volvo ei ole vain auto, vaan se on myös elämäntapa. Volvo lifestyle -tuotteista löydät urheilullisia asusteita sekä vaihtuvan valikoiman Volvo käyttötavaraoita. Osa tuotteista on esillä myymälässämme ja osa on toimitusmyyntinä.

Tutustu Volvo Lifestyle tuotteisiin

Alkuperäiset lisävarusteet

Varustele autosi ja tee siitä itsesi näköinen. Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, laitteita ja palveluja joiden avulla saat kaiken irti autostasi. Valikoimaamme kuuluu myös erinomaisia turvallisuusvarusteita, kuten lasten turvaistuimia, turvakaukaloita ja istuinkorokkeita. Alkuperäiset lisävarusteet ovat turvallisia, autoosi sopivia sekä arkea helpottavia. Lisävarusteet ovat korvaamaton apu tavaroiden kuljetuksessa. Lisävarusteilla myös suojaat autoasi, jatkat auton käyttöikää ja ylläpidät jälleenmyyntiarvoa.

Tutustu lisävarusteisiin