Varaosat autoon, lisävarusteet ja kaikki Volvo-tuotteet

Olemme Volvo, Renault ja Dacia -varaosien ja lisävarusteiden ammattilaisia. Kauttamme saat niin alkuperäiset varaosat, auton lisävarusteet kuin lifestyle-tuotteetkin, erikseen tilattuna tai osana autosi huoltoa. Alkuperäiset varaosat valmistetaan yhtä tiukoilla laatuvaatimuksilla, kuin myös uudet autot ja niiden osat. Toimivassa ja kestävässä autossa kaikkien osien on sovittava erittäin tarkasti paikalleen, ja alkuperäiset varaosat ovat ainoita osia, jotka lunastavat samat tinkimättömät laatulupaukset kuin itse auto. Nämä osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu autonvalmistajien määrittelyjen mukaisesti toimimaan optimaalisesti yhteistyössä muiden osien kanssa auton kaikissa eri järjestelmissä.

Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Tarjoamme autoalalla ainutlaatuisen turvan Volvosi varaosille. Asiakaskohtainen, elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille antaa sinulle taloudellisesti huoletonta omistajuutta ja mielenrauhaa.

Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ja asennettu valtuutetulla Volvo-jälleenmyyjällä 1.9.2020 jälkeen, ovat oikeutettuja asiakaskohtaiseen elinikäiseen turvaan. Jos Volvo Alkuperäinen varaosa vaatii korjausta tai uusintaa valmistus- tai materiaalivirheen seurauksena, korjaamme tai uusimme osan veloituksetta. Turvan voimassaolo alkaa osan ostopäivästä ja on voimassa niin kauan kunnes auton omistaja vaihtuu. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi.

Tutustu Volvo Omamekaanikko merkkihuoltoon

 
 

Valitse Volvoosi vain Volvo Alkuperäinen tuulilasi

Tuulilasi on auton tärkeimpiä osia. Se varmistaa turvallisen näkyvyyden ja on myös yksi korin lujuuden ratkaisevista osatekijöistä. Vain alkuperäisellä tuulilasilla voit varmistua siitä, että autosi turvajärjestelmät toimivat kuten niiden kuuluukin toimia. Volvo Alkuperäinen tuulilasi on täydellisen yhteensopiva esimerkiksi City Safetyn, suurten eläinten havaitsemistoiminnon ja adaptiivisen vakionopeudensäätimen kanssa.

Kun tuulilasissa on kiveniskemä, halkeama tai autossasi on muista syistä tuulilasin vaihto edessä, etsi lähin vaurikorjaamomme ja varaa huoltoaika. Haluathan, että autosi on edelleen yhtä turvallinen, kuin tehtaalta lähtiessä.

Vauriokorjaus

Ainoat ja oikeat Volvo Alkuperäiset jarrupalat ja jarrulevyt

Jarrupalat ja -levyt ovat erityisellä huolella suunniteltuja tuotteita, jotka ovat jarrutustehon ja sen myötä ajoturvallisuuden kannalta oleellisen tärkeitä. Siksi niiden tulee vastata Volvo Alkuperäisten jarrulevyjen asettamia vaatimuksia.

Tarkastamme huollossa Volvosi jarrupalojen ja -levyjen kunnon. Mikäli havaitsemme välitöntä tai lähestyvää korjaustarvetta, teemme sinulle edullisen tarjouksen jarruhuollosta.

Mikään ei pysäytä yhtä varmasti kuin Volvo jarruosat. Anna Omamekaanikon tarkistaa Volvosi jarrut.

Varaa aika autohuoltoon

 
 

Volvo Alkuperäiset pyyhkijänsulat

Sade, lumi, mutaiset tiet, suuret nopeudet – pyyhkijänsulkien täytyy suoriutua tehtävästään kirkkaalla jäljellä, useissa eri olosuhteissa. Suosittelemme pyyhkimiensulkien vaihtoa uusiin aina huollon yhteydessä ja ostamaan toiset sulat varalle.

Meiltä saat alkuperäiset sulat edullisesti. Varaa aika Volvo merkkihuoltoon, kun sitä tarvitset.

Varaa aika Volvon merkkihuoltoon

Alkuperäiset varaosat autoon

Auton huoltoon kannattaa panostaa, jotta voit varmistua ajoturvallisuuden säilymisestä ja vältyt huoltokierteeltä. Me suosimme huollossa aina alkuperäisiä varaosia, sillä ne ovat täysin uusia varaosia, tismalleen samoja joita käytetään uuden vastaavan auton valmistamiseen. Ainoastaan automallille suunniteltuja ja valmistajan laatuvaatimukset täyttäviä varaosia käyttämällä voit olla varma siitä, että osat sopivat täydellisesti, toimivat ja kestävät.

Monet vaihdettavista osistamme ovat saatavana myös tehdaskunnostettuina vaihto-osina, jolloin saat alkuperäistä vastaavat varaosat edullisemmin. Vanhoihin autoihin on tarjolla Volvo Classic Parts, joiden avulla ylläpidät iäkkäämpääkin Volvoa loistavassa käyttökunnossa vuosia.

Tutustu autohuollon palveluihin

 
 

Volvo Lifestyle -tuotteet

Volvo ei ole vain auto, vaan se on elämäntapa. Volvo Lifestyle -tuotesarja tuo Volvon omistajan arkeen lisäripauksen luksusta laadukkailla asusteilla ja vaihtuvalla valikoimalla käyttötavaroita.

Osa tuotteista on esillä myymälässämme ja osa on toimitusmyyntinä. Voit tutustua koko valikoimaan Volvon sivuilla ja ottaa yhteyttä, kun olet valmis hankkimaan laadukkaita Volvo-tuotteita.

Tutustu Volvo Lifestyle tuotteisiin

Alkuperäiset Volvo lisävarusteet

Varustele autosi ja tee siitä itsesi näköinen. Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, laitteita ja palveluja, joiden avulla autosi palvelee käyttöominaisuuksiltaan täydellisesti juuri sinun arjessa. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi erinomaisia turvallisuusvarusteita, kuten lasten turvaistuimia, turvakaukaloita ja istuinkorokkeita. Alkuperäiset lisävarusteet ovat turvallisia, autoosi täydellisesti sopivia sekä arjen kuljetuksia ja harrastuksia helpottavia. Lisävarusteilla myös suojaat autoasi, jatkat auton käyttöikää ja ylläpidät jälleenmyyntiarvoa.

Tutustu lisävarusteisiin

 

Toimipisteidemme yhteystiedot