Volvo varaosat ja lisävarusteet

Olemme Volvo, Renault ja Dacian -varaosien ja lisävarusteiden ammattilaisia. Kauttamme saat niin alkuperäiset varaosat, lisävarusteet kuin lifestyle -tuotteetkin. Alkuperäiset osat valmistetaan samojen tarkkojen tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kuin autotkin. Kaikkien osien on sovittava erittäin tarkasti paikalleen. Alkuperäiset varaosat ovat ainoita osia, jotka lunastavat samat tinkimättömät laatulupaukset kuin itse auto. Osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu valmistajien määrittelyjen mukaisesti toimimaan optimaalisesti yhteistyössä muiden osien kanssa auton eri järjestelmissä.

 

Alkuperäiset varaosat

Alkuperäiset varaosat ovat uusia, juuri Sinun Autoosi sopivia osia. Alkuperäisille osille annamme vuoden takuun.

Monet vaihdettavista osistamme ovat saatavana myös tehdaskunnostettuina vaihto-osina.

Tarjoamme myös vanhemmille Volvoille Classic Parts varaosia.

Volvo Lifestyle tuotteet

Volvo ei ole vain auto, vaan se on myös elämäntapa. Volvo lifestyle -tuotteista löydät urheilullisia asusteita sekä vaihtuvan valikoiman Volvo käyttötavaraoita. Osa tuotteista on esillä myymälässämme ja osa on toimitusmyyntinä.

Tutustu Volvo Lifestyle tuotteisiin

 
 

Alkuperäiset lisävarusteet

Varustele autosi ja tee siitä itsesi näköinen. Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, laitteita ja palveluja joiden avulla saat kaiken irti autostasi. Valikoimaamme kuuluu myös erinomaisia turvallisuusvarusteita, kuten lasten turvaistuimia, turvakaukaloita ja istuinkorokkeita. . Alkuperäiset lisävarusteet ovat turvallisia, autoosi sopivia sekä arkea helpottavia. Lisävarusteet ovat korvaamaton apu tavaroiden kuljetuksessa. Lisävarusteilla myös suojaat autoasi, jatkat auton käyttöikää ja ylläpidät jälleenmyyntiarvoa.

Tutustu lisävarusteisiin

Ota yhteyttä

Kuopio Avain Vaunu
Puh. 010 5528 540

Iisalmi Avain Vaunu
Puh. 010 5228 695

Joensuu Avain Vaunu
Puh. 010 5228 640

Jyväskylä Hämeen Auto
Puh. 010 5228 260