Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Renault Cliossa on uusi entistä sporttisempi muotoilu, jopa 20 aktiivista kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja uusi esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hv.

Nauti erityislaatuisesta E-Tech Full Hybrid ajokokemuksesta 145 hv moottorilla.

Uusi etusäleikkö, Renaultin logon muotoja mukailevat päiväajovalot ja etu- ja taka-ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Uusi Renaultin symboli keulalla ja mustat yksityiskohdat ulkopuolen typografiassa. Jopa 10 tuuman digitaalinen mittaristo ja 9,3 tuuman Easy Link -multimediakosketusnäyttö. Uutena sisäverhoilu sekä oven ja kojelaudan pinnat on tehty jopa 60% kasvikuiduista. Lisäksi esprit Alpine versiossa on tyylikkäät 17 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet.

E-Tech full hybrid 145 hv, automaatti

Ajokokemus tuoreella voimalla. Polttoainetehokkuutta ja hiljaisuutta. Tämä hybridi -voimalinja on sekä reagoiva että tehokas.
Aja jopa 80% sähköllä kaupunkiajossa ja nauti jopa 900 km kokonaistoimintamatkasta* ilman ulkoista lataustarvetta. Akusto ottaa talteen jarrutusenergiaa regeneroimalla moottorijarrutusten ja jarrutusten aikana.

maksimivoima
105 kWh (145 hv)

vaihdelaatikko
automaattinen monitilavaihteisto

akun jännite
230 V + 1.2 kWh kapasiteetti

päästöt
96g/km varustelutasosta riippuen

kulutus
4,2 L/100 km

HV

Moottorin teho

Nm

Vääntömomentti

L

Polttoainetankki

L

Tavaratila

TCe 90 91 hv, manuaali bensiini

Toinen moottorivaihtoehto Clioon on tehokas ja taloudellinen TCe 90 -moottori. Modernissa kolmesylinterisessä moottorissa on muun muassa imuventtiilien ajoituksen ja avautumisen säätö sekä osittain sylinterikanteen integroitu pakosarja. Moottori kehittää 67 kilowattia 91 hv tehoa ja 160 Nm vääntöä. Sen yhteydessä on aina 6-portainen manuaalivaihteisto.

Clio-mallisto: Teho 91-143 hv, keskikulutus 4,2l-5,3l/100 km*, CO2 96-120 g/km (WLTP).

Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.