Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Renault Megane E-Tech 100% electric – kompakti crossover.

Megane E-Tech 100% electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. 220 hv, välintöntä vääntöä kiihdytyksiin ja jopa 458 km WLTP-toimintamatkaa. Valmistettu Euroopassa.

km

Toimintamatka sähköllä

min

Arvioitu DC-pikalatausaika (10-80 %)

s

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

Megane E-Tech 100% electricin kompakti koko yhdistettynä crossover-vaikutteiseen korkeampaan, sporttiseen ja aerodynaamiseen muotoiluun antavat Meganelle erottuvan ja taloudellisemman ulkoasun. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat. Ajokokemus on poikkeuksellisen innostava.

Käänteentekevä vain Renaultin sähköautoille suunniteltu alusta sisältää erittäin ohuen erillisistä ja erikseen korjattavissa olevista akkumoduuleista koostuvan ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan sähkömoottorin. Tästä syystä Meganen paino on saatu optimaaliseksi, siinä on pidennetty akseliväli ja matala painopiste. Tämä akkurakenne yhdistettynä jopa 220 hv tai 130 hv sähkömoottoriin tekee Megane E-Tech 100% electricistä on ajossa ketterän, vakaan ja tarkka ajettavan, välittömällä väännöllä. Voidaan puhua jopa ajokokemuksesta, sillä sitä se todella on.

Sisätila on suunniteltu helpottamaan matkantekoa. Megane E-Tech 100% electricistä löytyy kuljettajakeskeinen ohjaamo openR-link multimediajärjestelmällä, joka on jaettu kahdelle 12 tuuman näytölle tarjoten yhteensä jopa 774 cm² näyttöpinta-alaa. Ohjaamon hallintaominaisuudet on sijoiteltu kätesi ulottuville mikä tekee ajamisesta käytännöllisyyden lisäksi myös turvallisempaa. Techno-varustelutasosta alkaen löytyvä taustapeilin ja siihen integroidun peruutuskameran kokonaisuus auttaa sinua tiedostamaan ympäristöstösi uudella tavalla.

Rajoitukset ja lisätiedot

Megane E-Tech -mallisto : Ajoakun käyttökapasiteetti 40-60 kWh, toimintamatka 294-470 km, keskikulutus 15,5-16,3 kWh/100 km, CO2 0 g/km (WLTP).

Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.