Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Renault Austral E-TECH FULL HYBRID – uudenlainen Hybrid.

Renault Austral-mallissa yhdistyvät tasapainoiset mittasuhteet, urheilullinen tyyli, voimakkaan näköinen keula sekä hienostuneet ledivalot.

hv

Teho

Nm

Vääntömomentti

l

Polttoainetankki

l

Tavaratila

Australin tyylikkäitä linjoja korostavat kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua. Mild hybridin lisäksi saatavilla markkinoiden energiatehokkain E-Tech full hybrid. Hybrid aivan uudella ajatuksella.

E-Tech full hybrid 200 hv voimalinja on tunnistettava kiitos mustan lasikaton ja vahvapiirteisen keulan. Siitä löytyy OpenR link multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*, tavaratila on jopa 575 L (VDA), ajomukavuutta tuovat matrix LED -ajovalot, saatavilla myös Esprit Alpine -malli, johon 20 tuuman timanttileikatut Daytona alumiini vanteet. Näistä kaikista muodostuu näyttävä ja vakuuttava kokemus.

Renault Austral on täynnä yksityiskohtia, kuten muotoiluun sulavasti istuvat kattokaiteet ja kiiltävän musta haineväantenni, jotka ilmentävät auton aerodynamiikkaa. SUV-DNA:ta kantavassa Renault Australissa on jopa 20 tuuman vanteet. Ovien kylkisuojat ja korkea vyötärölinja tuovat muotoiluun rotevuutta.

Austral -mallisto: Teho 158-199 hv, keskikulutus 4,6-6,5 l/100 km*, CO2 104-146 g/km (WLTP).

*Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.