Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Renault Espace E-Tech full hybrid määrittää uudelleen 7-paikkaisen SUV:in olemuksen.

Jopa 777 litraa tavaratilaa, toimintamatka jopa 1,100 km (WLTP) ja kaupunkiajosta jopa 80% sähköllä. Edistyksellinen openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella ja valittavissa mieleiset sovellukset lukuisten vaihtoehtojen joukosta.*.

E-Tech full hybrid 200 hv voimalinja
Moottorina erittäin taloudellinen 100% hybrid, jossa jopa 1100 km toimintamatka (WLTP). Kulutus vain 4.6L/100km, sähköistä ajoa aina 130 km/h asti ja jopa 80% ajosta kaupungissa sähköllä. Saavuta jopa 40% polttoainesäästöt.

7 tai 5 paikkaista premium-tason mukavuutta
Poikkeuksellisen mukavat ja muunneltavissa olevat sisätilat kallistettavissa olevalla takapenkirivillä, joka myös liukuu yli 22 cm ja tarjoaa näin yhden luokkansa parhaista jalkatiloista.

Esprit Alpine -versio erottuu
Satiiniharmaa väri, sporttinen keulahelma ja virtaviivainen ruutukuvioinen etusäleikkö. 20-tuumaiset timanttileikatut daytona black -kevytmetallivanteet smoky grey -kirkaslakkauksella ja esprit Alpine -mallimerkinnällä todistavat auton erityistä persoonallisuutta.

OpenR link -multimediajärjestelmä
Hemmottele itseäsi yhdellä parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä ajokokemuksista openR link -multimediajärjestelmän* ja sisäänrakennetun Googlen* avulla. Edessäsi 774 cm2 korkearesoluutioista näyttöpinta-alaa tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan verkkopalveluita ja -sisältöä.

Espace-mallisto: Teho 199hv, keskikulutus 4,6-4,9l/100 km*, CO2 104-110g/km (WLTP).

*Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.