Hämeen Autovaruste Huoltotili - Varaosat, renkaat ja autohuolto laskulla

Hämeen Autovarusteen Huoltotili mahdollistaa auton varaosat, renkaat ja koko autohuollon laskulla

Tarjoamme Avain Vaunun ja Hämeen Auton toimipisteissä Hämeen Autovarusteen Huoltotili-palvelua. Auton huoltaminen, varaosien hankkiminen ja renkaiden uusiminen ei aina odota parasta hetkeä, vaan auton pitäminen tiellä voi vaatia nopeita ratkaisuja. Lisää joustoa ja huolettomuutta auton pitoon huoltotilillä, joka on helppo ja järkevä tapa maksaa auton huolto, tarvittavat varaosat ja uudet renkaat.

Ottamalla huoltotilin käyttöösi, voit korottoman maksuajan lisäksi maksaa autohuollon osamaksulla ja valita itse kuukausierien suuruuden – ei enää isoja yllättäviä laskuja!

Miksi huoltotili kannattaa ottaa:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina vähintään 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit valita, maksatko huollon tai ostokset kerralla, vai haluatko jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle osamaksuiksi.
  • Saat uuteen tiliin toistaiseksi jopa 12 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Yksinkertaisimmillaan huoltotili tarjoaa korotonta maksuaikaa tilanteisiin, kun autohuolto, varaosien hankinta tai uudet renkaat tulevat huonolla hetkellä. Laskulla voit siirtää maksua jopa kaksi kuukautta. Voit myös jakaa isomman laskun osamaksuihin ja maksaa ostosta sinulle sopivissa erissä.

Jätä hakemus netissä

Hae rahoitus ja avaa huoltotili

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai toimipaikassamme paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja huoltotilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.
Avattua tiliä voit jatkossa myös korottaa tarvittaessa itse oheisessa hakemuslinkissä.

Mikäli omistat jo huoltotilin ja haluat uuden tilin edut käyttöösi:

  • peru olemassa oleva tilisi soittamalla Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308
  • avaa uusi huoltotili

Luotonhaku tekstiviestillä

Tiliä voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311, hakusanoilla: HÄMEENAUTO tai AVAINVAUNU
Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).