Hämeen Autovaruste Huoltotili

Hämeen Autovarusteen Huoltotili mahdollistaa auton varaosat, renkaat ja koko autohuollon laskulla

Tarjoamme Avain Vaunun ja Hämeen Auton toimipisteissä Hämeen Autovarusteen Huoltotili-palvelua. Auton huoltaminen, varaosien hankkiminen ja renkaiden uusiminen ei aina odota parasta hetkeä, vaan auton pitäminen tiellä voi vaatia nopeita ratkaisuja. Lisää joustoa auton pitoon huoltotilillä, joka on helppo ja järkevä tapa maksaa auton huolto, tarvittavat varaosat ja uudet renkaat.

Ottamalla huoltotilin käyttöösi, voit korottoman maksuajan lisäksi maksaa autohuollon osamaksulla ja valita itse kuukausierien suuruuden – ei enää isoja yllättäviä laskuja!

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Ostaessasi Huoltotilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Hae luottoa tästä

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Luotonhaku tekstiviestillä

Tiliä voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311, hakusanoilla: HÄMEENAUTO tai AVAINVAUNU

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO VUOSIKORKO LUOTTOKULU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 5,60 €
24 kk 12,90 % 5,60 €
48 kk 15 % + Viitekorko 5,60 €

 

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.