Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

TÄYSIN UUSI DUSTER NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

Ennakkomyynti on alkanut: nyt voit tilata täysin uuden Dusterisi ja saada sen ajoon heti ensimmäisten joukossa syksyllä!

Tarjoamme täysin uuteen Dusteriin erittäin edullisen rahoituksen: korko vain 2,9 % (+kulut)*. 

*Rahoitustarjous voimassa uusiin täysin uuden Dusterin asiakastilauksiin 30.6.2024. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä max. 35 000 €. Rekisteröinnit 31.10.2024 mennessä

ERÄÄN DUSTEREITA TALVIRENKAAT* ASIAKASHINTAAN 690 €

Nyt jäljellä oleviin varastoautoihin (jälleenmyyjän tai maahantuonnin varastossa) talvirenkaat aluvanteilla hintaan 690 €. Kysy ajankohtainen kampanja-autojen saatavuustilanne myyjältä!

*Talvirengaspaketit 17″ North 9 SUV 215/60R17 Maldive-vanteilla.

NYT ERÄÄN NOPEAN TOIMITUKSEN DACIOITA EDULLINEN RAHOITUSKORKO 2,9 % (+ KULUT)

Meillä on hyvä valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Sandero Stepway, Jogger tai Duster!

Nyt edullinen rahoituskorko 2,9 % (+ kulut)* erään Dacia-mallistoa.

*Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 30.6.2024 saakka, auto rekisteröitävä 31.8.2024 mennessä. Avausmaksu 345 €, käsittely 14 €/kk. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä 25 000 € (Sandero ja Sandero Stepway) / 30 000 € (Jogger ja Duster). Kysy lisätietoa nopean toimituksen autoista myyjältä. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Kampanja ei koske ennakkomyynnissä olevaa täysin uutta Dusteria.

Haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.