Siirry sisältöön
Tutustu laajaan vaihtoautovalikoimaan!
Varaa huolto
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway
Siriusway

Tyylikäs kompakti katumaasturi Renault Captur E-Tech full hybrid erottuu joukosta.

Eikä vähiten esprit Alpine -versionsa myötä. Valittavanasi 2 voimalinjaa: E-Tech Full Hybrid ja Mild Hybrid.

Muotoilu ja ominaisuudet

OpenR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella* ja laajalla sovellusvalikoimalla lisäävät arjen käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta huomattavasti. Kosketusnäytöllinen järjestelmä tuo kätesi ulottuville Googlen älykkäitä sovelluksia, kuten Google Assistant ja Google maps*. Capturin  suunnittelussa on otettu huomioon matkustustilat ja -mukavuus. Sen muunneltavissa oleva takapenkkirivistö on liikuteltavissa jopa 16 cm suuntaansa mahdollistaen joko lisää polvitilaa tai tavaratilaa tarpeesta riippuen. Tavaratila on jopa 616 L versiosta riippuen.

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi esprit Alpine -varustelun sporttiset yksityiskohdat ja saatavilla oleva kaksivärinen koriväritys tuovat lisämausteensa jo valmiiksi tyylikkääseen ulkoasuun.

Saatavilla 2 moottorivaihtoehtoa

E-Tech full hybrid-voimalinja yhdistää hiljaisuuden, reagointikyvyn, ketteryyden ja tehokkuuden. Voimalinjasta riippuen jopa 1 000 km:n toimintasäde ilman  tarvetta ladata autoa. Full hybrid -akku tukee bensiinimoottoria liikkeelle lähdettäessä ja tarjoaa tehokasta kiihtyvyyttä. Nauti ainutlaatuisesta sähköajon tunteesta kaupungissa ja maantiellä jopa 60 km/h nopeuksiin asti.

maksimivoima 145 hv  (105 kW)

vaihdelaatikko automaattinen monitilavaihteisto

CO2 päästöt* alkaen 105 g/km (WLTP)

kulutus* alkaen 4.6 L/100 km³

*luvut odottavat vahvistusta, 2024

Mild hybrid-voimalinja, tuottaa 140 hv manuaalivaihteistolla ja 160 hv automaattivaihteistolla. Sähköjärjestelmä tukee polttomoottoria kiihdytystilanteissa. Tunne parannettu suorituskyky samalla kun ajat alhaisemmilla päästöillä varustellulla ajoneuvolla.

maksimivoima 160 hv  (116 kW)

vaihdelaatikko automaattinen tai 6-vaihteinen manuaali (140 hv)

CO2 päästöt* alkaen 133 g/km

kulutus* alkaen 5.9 L/100 km

*luvut odottavat vahvistusta, 2024

Captur-mallisto: Teho 91-159hv, toimintamatka sähköllä jopa 48-52 km*, keskikulutus 4,7-6,3/100 km**, CO2 105-143 g/km (WLTP).

*Ainoastaan E-tech plug-in hybrid mallissa

**Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.