Työsuhdeauto, helppo ja huoleton ratkaisu yrityksellesi

Hämeen Autovaruste Oy tarjoaa toimivat ja juuri sinun käyttöösi räätälöidyt tuote- ja palveluratkaisut, olipa auton käyttötarpeesi millainen tahansa!
Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.

Volvo työsuhdeautona

Kaikki toimintamme saa alkunsa ihmisistä. Volvo työsuhdeautona tekee kuljettajansa työelämän helpommaksi ja turvallisemmaksi.
Haluamme tarjota yritysten käyttöön autoja, jotka suojaavat sekä henkilöstöä että yrityksen taloudellista tulosta.
Yritysautohankintoja ohjaavat CO2-päästörajat, hankintahinta- ja verotusarvorajat. Volvon Business -mallistosta löydätkin itsellesi parhaiten sopivat yritysautovaihtoehdot.

Renault ja Dacia

Ranskalaisten automallien kirkas johtaja – Renault, sopii erinomaisesti työsuhdeautoksi. Autonvalmistajana Renault on erityisen hyvä järjestämään pieneenkin autoon uskomattoman paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Paketin viimeistelee tyylikkyys, tuore teknologia ja mieletön ajomukavuus, jota työsuhdeautoilija arvostaa varmasti!

Jos olet järkikauppojen ystävä, olet myös Dacian ystävä. Dacian mallisto on pullollaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin varustettuja autoja, joiden parhaimpia ominaisuuksia on huikeat sisätilat ja kyky suoriutua haastavistakin olosuhteista kunniakkaasti.

Hyötyajoneuvot

Dacia ja Renault tavara-autot ovat myös erittäin suosittu valinta hyötykäyttöiseksi työsuhdeautoksi, niiden uskomattoman kätevyyden vuoksi. Monikäyttöisten tavara-autojen huippuominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi helposti vaihdettava määrä istuimia, taloudellisuus, lastausergonomiaa helpottava suunnittelu ja mieletön tilavuus hyötykuorman kuljetukseen. Kerromme mielellämme lisää tavara-autojen mallistosta ja niiden hyödyistä.

Älä osta pelkkää autoa, osta palvelu

Tarjoamme autojen lisäksi yksilölliset, tarpeeseen räätälöidyt palveluratkaisut ja joustavat rahoitus- tai leasingratkaisut. Kun tulet meille tekemään sopimuksen työsuhdeautosta, niin autamme suunnittelemaan samalla yrityksenne koko autopolitiikan kuntoon. Autamme oikeiden huoltovälien järjestämisessä, etsimme sopivan hintaluokan ja nimeämme teille henkilökohtaiset mekaanikot, jotka jatkossa hoitavat yrityksesi auton tai autojen hyvinvoinnista. Kysy lisää yritysmyynnistämme, sovitaan tapaaminen ja etsitään yhdessä teille sopiva paketti!

Jyväskylä
Harri Liimatainen
Puh. 010 5228 241
harri.liimatainen@hameenauto.fi

Joensuu
Tero Ylönen
Puh. 010 5228 630
tero.ylonen@avainvaunu.fi

Iisalmi
Juha Kumpulainen
Puh. 010 5228 676
juha.kumpulainen@avainvaunu.fi

Kuopio
Eero Lehti
Puh. 010 5228 534
eero.lehti@avainvaunu.fi

Palvelumaksu 010-alkuisiin puhelinnumeroihin on 8,35 snt/puhelu + 6,91 snt/min kiinteästä verkosta tai 16,69 snt/min matkapuhelinverkosta.