Renault & Dacia All In One

Huoletonta autoilua – Renault ja Dacia All In One -rahoitus

Tarjoamme nyt täysin uuden tavan ostaa auton, eli All In One -rahoituksen, jolla voit ostaa uuden Renaultin tai Dacian ja pitää auton uuden veroisena koko sopimuskauden ajan kiinteällä kuukausihinnalla. Valitsemalla tämän rahoituksen pystyt ennustamaan kaikki autoiluusi liittyvät kustannukset jopa vuosiksi eteenpäin.

Miksi valita All In One -rahoitus?

Maksat auton omistamisesta ja ylläpidosta kiinteän kuukausihinnan, joka pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Voit lisätä myös vakuutukset samaan kuukausierään. Näin sinulle jää enää viranomaismaksut ja polttoaineet!

Tiedät autosi hyvityshinnan heti ostohetkellä. Sopimuskauden päättyessä saat autostasi jo ostohetkellä sovitun hyvityshinnan, mihin ei vaikuta esimerkiksi korkotasojen muutokset tai polttoaineiden hinnat.

Jos myyt autosi taattua hyvityshintaa korkeammalla hinnalla, teet puhdasta rahaa! Mikäli päätät myydä autosi, voit pitää myyntihinnan ja taatun hyvityshinnan erotusta puhtaana myyntivoittona.

Yhdellä kuukausihinnalla auto, merkkihuolto ja korjaukset. Rahoituksessa on kolme eri palvelutasoa, joista voit valita sinulle sopivimman.

Palvelutasot

Palvelutaso 1
sisältää taatun hyvityshinnan.

Palvelutaso 2
sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja yllättävien vikojen korjaukset.

Palvelutaso 3
sisältää taatun hyvityshinnan, määräaikaishuollot ja yllättävien vikojen korjaukset. Tarjoamme myös rengashotellin, kausivaihdot, sijaisauton huoltojen ajaksi ja kirsikkana kakun päällä sisä- ja ulkopesun määräaikaishuoltojen yhteydessä.