Volvo EX30 – Täyttä sähköä.

Pieni on suurta.

Täyssähköinen Volvo EX30 on nyt täällä. Se on pienin katumaasturimme,
uuden sukupolven Volvo, joka on kotonaan niin kaupungissa kuin kaikilla matkoillasi.
Se on moderneinta skandinaavista muotoilua. Se on vastuullista materiaalinkäyttöä.
Se suojelee sinua ja läheisiäsi uusimmalla turvatekniikalla. Se on kaikkea,
mitä Volvolta odotat. Pieni on suurta. Pieni näyttää hyvältä.

 

Turvallisuus on Volvon tärkein perusarvo, ja EX30 onkin suunniteltu Volvon tapaan erittäin turvalliseksi autoksi, joka pitää huolta sinusta ja muista kiireisissä kaupunkiympäristöissä.
EX30 sisältää mm. turvallisuustoiminnon, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän on avaamassa auton oven pyöräilijän, potkulautailijan tai lenkkeilijän eteen. Tämä vain yhtenä esimerkkinä auton huippuluokan turvallisuusteknologiasta.

Käytännöllisen kokonsa, älykkään teknologiansa ja erilaisten kokoonpanojensa ansiosta Volvo EX30 vetoaa laajaan asiakaskuntaan. Jokaisella asiakkaalla on omat toiveensa, tarpeensa ja elämäntapansa, ja EX30:stä löytyy ratkaisu moniin tarpeisiin!

 

Suurta sähköistä suorituskykyä pienessä paketissa.

Katso täydelliset tekniset tiedot >

 


Täysin sähköinen Volvo EX30 on nyt täällä!
Varaa haluamasi koeajo nyt.

Varaa aika Jyväskylään > HÄMEEN AUTO

Varaa aika Kuopioon > AVAIN VAUNU

Varaa Koeajo+ täsmäaika helposti osoitteesta volvocars.fi
Mikäli et löydä sopivaa ajankohtaa koeajolle, ota yhteyttä Volvo-myyjääsi sopiaksesi
sinulle sopivan ajan. EX30 -malleja on toistaiseksi vain rajattu määrä koeajoja varten.


Hinta alkaen 37 500 €

Sis. toimituskulut 600 €

 

Volvo Car Yksityisleasing* alk. 525 €/kk
työsuhdeauton käyttöetu alk. 395 €/kk
Volvo Huoltosopimus Plus 459 €/3 v

Katso hinnasto tästä >

Hämeen Autolla ja Avain Vaunulla rahoituskampanja kaikkiin Volvo malleihin
Korko 3,99 % + kulut.*

* ESIMERKKILASKELMA: Volvo EX30, hinta 45.720 € (sis. toim. kulut 600 € + talvirengaspaketti 2.820 €), käsiraha 9.000,00 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 594,00 €, luoton määrä yht. 36.720 € (sis. perustamismaksun 299,00 €). Kuukausierä sisältää koron 3,99 %, perustamismaksun 299,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 6048,03 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 42 768,03 €, todellinen vuosikorko 5,28 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA Y-tunnus: 0112305-3.

 

Volvo EX30 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 36.900 €, autovero 0 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 37.500 €. Käyttöetu alk 395 €/kk, vapaa autoetu alk. 470 €/kk. Ajoakun käyttökapasiteetti 49-65 kWh, toimintamatka 344-480 km, keskikulutus 15,7-16,7 kWh/100 km, CO2 0 g/km (WLTP). Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto lisävarustein. *Volvo Car Yksityisleasing, esimerkkihinta 48 kk/40 000 km. Volvo EX30 Single Core (kokonaishinta 37 500 €). Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Volvo Car Yksityisleasing on NF Fleet Oy:n yksityisleasingtuote. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla. **Volvo Huoltosopimus Plus 3 vuotta / 100 tkm, sisältää huollot ja kuluvat osat (pyyhkijänsulat, jarrupalat & -levyt; vaihdetaan tarvittaessa huoltojen yhteydessä).

 

Suunnittele oma EX30 -mallisi

Räätälöi autosi makusi mukaiseksi ja ota yhteyttä asiantunteviin myyjiimme.

Avain Vaunu Kuopio  Hämeen Auto Jyväskylä

 

 


Yrittäjä – EX30 rekisteröitävissä myös pakettiautoksi

  • Volvo EX30 pystyy ensirekisteröimään pakettiautoksi
  • Hankintatuki sähköpakettiautolle 2000 euroa (voimassa 2024 loppuun tai budjetin rajoissa)
  • Yritysasiakas pystyy vähentämään tuotantoautosta alv:n
  • Pakettiautossa henkilöautoa pienempi käyttövoimavero
  • Tarvittavan muutostyön hinta liikkunee noin reilun 1000 € tuntumassa (sis. alv ja katsastusmaksun): takapenkit pois käytöstä + vaneroinnit ja verhoilut.

Kysy lisää myyjiltämme!


 

Luonnostaan intuitiivinen.

Yksinkertaisemmat ja mukautettavammat kuljettajan hallintalaitteet ja näytöt tekevät ajamisesta selkeämpää ja intuitiivisempaa.

Edistyksellisyys vakiona.

Saat nauttia kuljettajaa avustavasta teknologiasta ja turvallisuusinnovaatioista, jotka on suunniteltu pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa.

 

Sisustuksen suunnannäyttäjä.

EX30:n suunnittelussa on tähdätty siihen, että sen hiilijalanjälki on tähänastisista Volvo-autoista pienin. Autossa hyödynnetään uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja uusilla tavoilla.*

Vastuullista suunnittelua

Minimalistinen suunnittelu ja tehokas materiaalien käyttö ovat auttaneet meitä vähentämään jätteen määrää.

Ulkomateriaalit

Noin 25 prosenttia kaikesta EX30:ssä käytetystä alumiinista ja 17 prosenttia kaikesta teräksestä ja muovista on kierrätettyä.

Sisämateriaalit

Noin 30 prosentissa sisustuksen osista käytetään kierrätysmuovia. Lisäksi käytetään kierrätettyjä ja uusiutuvia pintoja.

 

 

 

 


Lue lisää  Volvo Cars Finlandin -sivuilta.Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat.

Avain Vaunu Kuopio  Hämeen Auto Jyväskylä