Volvo EX30

Tutustu  uuteen, täyssähköiseen Volvo EX30 -katumaasturiin.

Uusi Volvo EX30 on Volvon pienin katumaasturi. Se on hinnoiteltu todella houkuttelevasti, hinta alkaen 36 900 €.
Tämä tuo täyssähköauton yhä useamman saataville. Volvo EX30 on aito ja kyvykäs katumaasturi, joka on syntynyt sähköiseksi ja pakattu täyteen älykästä teknologiaa.

Turvallisuus on Volvon tärkein perusarvo, ja EX30 onkin suunniteltu Volvon tapaan erittäin turvalliseksi autoksi, joka pitää huolta sinusta ja muista kiireisissä kaupunkiympäristöissä.
EX30 sisältää mm. turvallisuustoiminnon, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän on avaamassa auton oven pyöräilijän, potkulautailijan tai lenkkeilijän eteen. Tämä vain yhtenä esimerkkinä auton huippuluokan turvallisuusteknologiasta.

Käytännöllisen kokonsa, älykkään teknologiansa ja erilaisten kokoonpanojensa ansiosta Volvo EX30 vetoaa laajaan asiakaskuntaan. Jokaisella asiakkaalla on omat toiveensa, tarpeensa ja elämäntapansa, ja EX30:stä löytyy ratkaisu moniin tarpeisiin!

Hinta alkaen 36 900 €

+ toimituskulut 600 €

Katso hinnasto tästä >

Suunnittele oma EX30 -mallisi

Räätälöi autosi makusi mukaiseksi ja ota yhteyttä asiantunteviin myyjiimme.

Avain Vaunu Kuopio  Hämeen Auto Jyväskylä

 

Suurta sähköistä suorituskykyä pienessä paketissa.

Katso täydelliset tekniset tiedot >

 

 

Luonnostaan intuitiivinen.

Yksinkertaisemmat ja mukautettavammat kuljettajan hallintalaitteet ja näytöt tekevät ajamisesta selkeämpää ja intuitiivisempaa.

Edistyksellisyys vakiona.

Saat nauttia kuljettajaa avustavasta teknologiasta ja turvallisuusinnovaatioista, jotka on suunniteltu pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa.

 

Sisustuksen suunnannäyttäjä.

EX30:n suunnittelussa on tähdätty siihen, että sen hiilijalanjälki on tähänastisista Volvo-autoista pienin. Autossa hyödynnetään uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja uusilla tavoilla.*

Vastuullista suunnittelua

Minimalistinen suunnittelu ja tehokas materiaalien käyttö ovat auttaneet meitä vähentämään jätteen määrää.

Ulkomateriaalit

Noin 25 prosenttia kaikesta EX30:ssä käytetystä alumiinista ja 17 prosenttia kaikesta teräksestä ja muovista on kierrätettyä.

Sisämateriaalit

Noin 30 prosentissa sisustuksen osista käytetään kierrätysmuovia. Lisäksi käytetään kierrätettyjä ja uusiutuvia pintoja.

 

 

 

 


Lue lisää  Volvo Cars Finlandin -sivuilta.Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat.

Avain Vaunu Kuopio  Hämeen Auto Jyväskylä