Tuulilasin vaihto ja korjaus

Alkuperäinen tuulilasi – tärkeä osa turvallisuutta

Vaihdattamalla autosi tuulilasin Avain Vaunulla tai Hämeen Autolla varmistat, ettei autosi turvallisuus heikkene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut mekaanikot takaavat, että autosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen.

Tuulilasin vaihto

 

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta, ja se vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa. Sen lujuus voi myös estää kattoa painumasta sisään. Tuulilasi tukee matkustajan puoleista turvatyynyä, jolloin se voi laueta oikein.

Nykyaikaisen auton tuulilasi vaikuttaa myös useiden aktiivisten turvalaitteiden toimintaan. Aktiivisten turvajärjestelmien laitteet sijaitsevat tuulilasiin kiinnitettynä taustapeilin edessä ja vaativat kalibroinnin aina lasin vaihdon yhteydessä. Jotta turvajärjestelmät toimivat oikein on tärkeää, että kalibroinnit ja säädöt tehdään merkkikohtaisella laitteilla ja valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Väärin asennettu tuulilasi – johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista/taidoista, väärästä liimasta, riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä – voi vakavasti vaarantaa autosi turvallisuuden.

Tuulilasin korjaus

Jos kiveniskun aiheuttama vahinko ei ole liian suuri, se kannattaa korjata. Vauriokohta voi edetä nopeasti joten varaa aika korjaukseen heti. Tuulilasin korjaus hinta alk. 69€

 

Ota yhteyttä

Teemme tuulilasien vaihdot ja korjaukset sekä vauriokorjaukset kaikkiin auto merkkeihin.