Tule koeajaman UUSI VOLVO XC60UUSI VOLVO XC60
Esittelyssä uuden sukupolven Volvo XC60. Koe rohkea muotoilu, kauniit ja käytännölliset sisätilat, uraauurtava huipputeknologia sekä ajonautinto jokaisella matkallasi.

Turvallisuus
Volvo XC60 ja viimeisin turvallisuusteknologiamme auttaa sinua välttämään vaaratilanteita ja törmäyksiä. Korkeammissa tienopeuksissa järjestelmä auttaa sinua pysymään kaistallasi automaattisesti.

Määränpääsi
Löydä tiesi perille Sensus-navigaation avulla. Järjestelmän pystysuuntainen näyttö helpottaa käyttöä ja kohdepalvelut avaavat lisää arvokasta tietoa suoraan eteesi.

Teknologiaa humaanisti
Volvo XC60:n kanssa toimiminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Keskikonsolin suuri näyttö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Navigaatio ja viihde ovat vain kosketuksen tai äänikomennon päässä.

Tehty musiikkia varten
Kuule musiikki juuri kuten on tarkoitettu Bowers & Wilkinsin äänentoistolla.
Volvo Paketti XC60
Valitse Volvo Paketti ja tiedät aina tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Maksat vain yhden, edullisen kiinteän kuukausimaksun ja saat auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, rengassarjat säilytyksineen sekä laadukkaan sijaisauton aina huoltojen ajaksi. Volvo Paketti tekee autoilusta helpompaa.

Kolmen vuoden sopimuskauden päättyessä yksinkertaisesti palautat auton meille tai samalla voit myös vaihtaa sen uuteen Volvoon.
Vakuutukset hoidat kätevästi ja edullisesti Volvian kautta.


Lue lisää uudesta Volvo XC60 -mallista
https://www.volvocars.com/fi/mallisto/mallit/xc60


Hämeen Autovaruste Oy © 2019