Tervetuloa Huollon Online 24/7 varausjärjestelmään!
Nyt huollon varaaminen helpottuu – voit varata sen itse, milloin ja missä vain.

Halusimme parantaa Sinun ja Volvosi huoltokokemusta tekemällä huollon varaamisesta entistä helpompaa, joustavampaa ja nopeampaa.

Huollon ajanvaraus on nyt riippumaton liikkeidemme aukioloajoista ja sijainnista.. Huollon ajanvarauksen voi tehdä millä laitteella vain osoitteessa hameenautovaruste.fi, klikkaamalla Huolto­varaus 24/7 -kuvaketta. Huollon Online -palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina.

Voiko olla tämän helpompaa? Kun autosi ilmoittaa huollon tarpeesta, voit jo autossa istuessasi siirtyä mobiililaitteella Huollon Online -palveluun. Kirjoittamalla autosi rekisterinumeron ja ajokilometrit, ohjelma tarjoaa Sinun Volvollesi sopivia huoltoja. Huolto Online tarjoaa myös mahdollisia lisäpalveluja, kuten auton pesua.

Huollon Online -palvelussa näet palveluita valittaessasi päivittyvän ostoskorin hintoineen. Asiakkaan tarpeiden huomioiminen on meille tärkeää, joten myös sijaisauto voidaan varata saman palvelun kautta. Myöhemmin keväällä avaamme palvelun, josta voi halutessasi tilata kesä- ja talvirenkaat sekä niiden asennuksen.

Valittuasi haluamasi huollon ja tarvittavat lisäpalvelut, voit varata huoltoajan tutulta Omamekaanikoltasi tai etsiä nopeinta vapaata huoltoaikaa.
Täytettyäsi asiakastietosi saat huollosta vahvistusviestin valitsemallasi yhteydenottotavalla.

Omamekaanikko ottaa Sinuun yhteyttä ennen huoltoa vahvistaakseen sovitun huollon ja lisä­työt sekä huoltoajan. Jos hän havaitsee autosi huoltohistorian perusteella lisätyötarpeita, hän kertoo niistä yhteydenoton aikana. Omamekaanikko tarkistaa samalla onko Volvollesi tarjolla valmistajan laadunvarmistustoimenpiteitä.

Kehitämme Huollon Online -palvelua jatkuvasti, jotta huoltokokemuksesi olisi mahdollisimman helppo ja miellyttävä. Juuri Sinun Volvosi ajan­kohtaiset tarjoukset löytyvät Huollon Onlinesta.
Suosittelemme kokeilemaan kuinka helppoa ajanvaraus on
Huollon Onlinen kautta. Toki voit varata huollon jatkossakin puhelimitse, sähkö­postilla tai käymällä paikan päällä.Hämeen Autovaruste Oy © 2019