Ennakkomyynnissä täysin uusi Volvo C40 Recharge -täyssähköauto

Ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover VOLVO C40 on nyt ennakkomyynnissä

Tulevaisuus on täällä
C40 Recharge kuvastaa haluamme muuttaa ihmisten käsityksiä – se myös edistää ympäristöystävällisempiä valintoja henkilöautoilussa.

Tunne muutos
Yhdellä polkimella ajaminen mahdollistaa mukavan hallittavuuden sekä kaupungissa että moottoritiellä, nopea ja tasainen kiihtyvyys tekee C40 Rechargen ajamisesta innostavaa.

Google sisäänrakennettuna
Järjestelmään integroidut Google Assistant, Google Maps ja Google Play yhdistävät auton verkkoon ja avustavat ajon aikana. Sano vain ”Hey Google”, niin pääset alkuun

Valmistettu kunnioittavasti
C40 Recharge on ensimmäinen Volvo, jonka sisustus ei sisällä lainkaan nahkaa edes ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa tai verhoilussa. Mielestämme tämä lähestymistapa edustaa uudenlaista, kunnioittavampaa ajattelua ylellisyydestä ja uutta tapaa käyttää materiaaleja autojen suunnittelussa.

  • 420km Toimintamatka sähköllä*
  • 4.9s 0–100 km/h
  • 100% Ilman nahkaa
  • Google Sisältyy

*Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken.

Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition aut alk. 63.110,55 €.

Katso esittelyvideo

Lue lisää Volvo Cars Finlandin sivuilta

Täyskasko Volvo C40 Recharge-autoille 49 €/kk
Sisältää lasiturvan, lunastusturvan sekä sijaisauton 15 päiväksi. Tarjous koskee yksityis- ja yritysasiakkaiden yksityiskäyttöön ostamia C40 Recharge -malleja ja kolmea ensimmäistä vakuutusvuotta. Etu koskee myös XC40 Recharge -mallia. Etu edellyttää Volvian liikennevakuutusta.