Ennakkomyynnissä täysin uusi Volvo C40 Recharge -täyssähköauto

Ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover VOLVO C40 on nyt ennakkomyynnissä

Tulevaisuus on täällä
C40 Recharge kuvastaa haluamme muuttaa ihmisten käsityksiä – se myös edistää ympäristöystävällisempiä valintoja henkilöautoilussa.

Tunne muutos
Yhdellä polkimella ajaminen mahdollistaa mukavan hallittavuuden sekä kaupungissa että moottoritiellä, nopea ja tasainen kiihtyvyys tekee C40 Rechargen ajamisesta innostavaa.

Google sisäänrakennettuna
Järjestelmään integroidut Google Assistant, Google Maps ja Google Play yhdistävät auton verkkoon ja avustavat ajon aikana. Sano vain ”Hey Google”, niin pääset alkuun

Valmistettu kunnioittavasti
C40 Recharge on ensimmäinen Volvo, jonka sisustus ei sisällä lainkaan nahkaa edes ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa tai verhoilussa. Mielestämme tämä lähestymistapa edustaa uudenlaista, kunnioittavampaa ajattelua ylellisyydestä ja uutta tapaa käyttää materiaaleja autojen suunnittelussa.

 • 420 km toimintamatka sähköllä*
 • 4.7 s 0–100 km/h
 • 100 % ilman nahkaa
 • Google sisältyy

*Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken.

Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition aut alk. 63.110,55 €.

Katso esittelyvideo

Lue lisää Volvo Cars Finlandin sivuilta

Täyskasko Volvo C40 Recharge-autoille 49 €/kk
Sisältää lasiturvan, lunastusturvan sekä sijaisauton 15 päiväksi. Tarjous koskee yksityis- ja yritysasiakkaiden yksityiskäyttöön ostamia C40 Recharge -malleja ja kolmea ensimmäistä vakuutusvuotta. Etu koskee myös XC40 Recharge -mallia. Etu edellyttää Volvian liikennevakuutusta.

Volvo C40 Recharge Huoltoleasing nyt kampanjahintaan alkaen 689 €/kk

Hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin eli tuote ei edellytä käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Auton arvon alenema on leasingyhtiön vastuulla. Ylikilometrit 0,20 e/km, kilometrimäärää pystyy päivittämään sopimuksen aikana. C40 Recharge Huoltoleasing on helppo, riskitön ja vaivaton tapa ajaa kilometrejä nollapäästöillä. Kiinteällä kuukausihinnalla saat sähköä, ajoneuvoveroja ja pesuja lukuun ottamatta kaiken autoiluun tarvitsemasi.

C40 Recharge Huoltoleasing yksityishenkilöille ja yrityksille:

 • Autoon liittyvät rahoituskustannukset
 • Määräaikaishuollot
 • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
 • Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden vaihdot ja uusinnan
 • Katsastukset
 • Tiepalvelun 24/7
 • Halutessasi saat myös liikennevakuutuksen sekä kaskovakuutuksen, jolloin nämä tulevat samalle kuukausilaskulle auton kanssa.

Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition alkaen: autoveroton hinta 60 920 €, autovero 1 590,55 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 63 110,55 €. CO2 0 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

A1 Huoltoleasing ja ALD Yksityisleasing, esimerkkihinta 36 kk/30 000 km. Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition, kokonaishinta 63 110,55 €. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. A1 Huoltoleasing on Nf Fleet Oy:n huoltoleasingtuote ja ALD Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Kampanjahinta on voimassa rajatun ajan.

Toimintamatka sähköllä 420 km, yhdistetty energiankulutus vahvistamatta, yhdistetty CO2 0 g/km (WLTP, alustavat arvot). Kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.