Uusi Volvo C40 täyssähköauto ennakkomyynnissä

Volvo C40 Recharge täyssähköauto on nyt ennakkomyynnissä. Kaksi sähkömoottoria tuottaa 408 hv puhdasta tehoa ja arvioitu toimintamatka on 420 km (WLTP). Saat nauttia lähes äänettömästä ajamisesta nollapäästöillä, ripeistä liikkeellelähdöistä ja nelivedon vakaudesta.

Uusi Volvo C40 Recharge on ensimmäinen Volvo, joka on suunniteltu vain täyssähköautoksi. Malli sisältää kaikki SUV-mallin edut, mutta sulavammassa paketissa. C40 Recharge-mallissa voit nauttia turvallisesta ja hienostuneesta ajokokemuksesta, suuresta tavaratilasta ja Volvo Cars -sovelluksen etähallintamahdollisuudesta. Auton mukana tuleva käytännöllinen huolenpitopaketti sisältää huollot, takuun ja tiepalvelun sekä halutessasi myös vakuutuksen ja kotilatauslaitteiston.

Lue lisää Volvo C40 -mallista

Volvo C40 hinnasto

Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition alkaen: autoveroton hinta 60 920 €, autovero 1 590,55 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 63 110,55 €. CO2 0 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

A1 Huoltoleasing ja ALD Yksityisleasing, esimerkkihinta 36 kk/30 000 km. Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition, kokonaishinta 63 110,55 €. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. A1 Huoltoleasing on Nf Fleet Oy:n huoltoleasingtuote ja ALD Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Kampanjahinta on voimassa rajatun ajan.

*Toimintamatka sähköllä 420 km, yhdistetty energiankulutus vahvistamatta, yhdistetty CO2 0 g/km (WLTP, alustavat arvot). Kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.