Täysin uudet Renault Clio, Captur ja Mégane E-TECH Hybridit

Nyt on hinnat julkaistu – varaa itsellesi auto ensimmäisten joukossa!  

Renault on valmistanut sähköautoja jo yli kymmenen vuoden ajan ja se on Euroopassa sektorin johtava merkki. Renault on kehittynyt niin hybrideissä kuin lataushybrideissä nopein askelin, koska se on voinut hyödyntää ja yhdistää pitkän kokemuksensa sähköautoista ja moottoriurheilun hybridiratkaisuista. Luokkansa ensimmäisellä lataushybridillä voi ajaa pelkästään sähköllä 50 kilometriä ja kaupungissa vielä paljon pidemmälle.

Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. Uutuuden linjoissa on paljon tuttua, vaikka uuden polven Clio onkin kokonaan uusi. Täysin uusi CMF-B -perusrakenne muodostaa lähtökohdan autolle, jossa on yksi luokkansa monipuolisimmista kuljettajaa avustavien järjestelmien paketista, Renault Easy Link -tietoviihdejärjestelmästä ja nyt valikoimaan on lisätty uutena käyttövoimana CLIOn hybridi -versio.

hinnat alkaen:
CLIO E-TECH Hybrid, Zen – 24 590€
CLIO E-TECH Hybrid, Intens – 25 990€
CLIO E-TECH Hybrid, R.S. Line – 27 590€
*Hinnat sisältävät toimituskulut 600€

Renault Captur on sekä Euroopan että Ranskan eniten myyty kompakti katumaasturi. Renault Capturin toisen sukupolven vetovoima lisääntyy entisestään lataushybridin liittyessä mallisarjaan. Uutuus Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid Intens maksaa 29 990€. Se on saatavilla kattavalla Intens-varustelutasolla. Siihen sisältyvät mm. 17” kevytmetallivanteet, etupysäköintitutka ja peruutuskamera, lämmitettävä ohjauspyörä ja Multi-Sense järjestelmä. Intens varusteiden lisäksi lataushybridissä on suurempi 10,2-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 9,3-tuumainen kosketusnäyttö.

Uudella Renault  Mégane E-TECH Plug-in hybridillä voit nauttia joustavasta ja tarpeesi täyttävästä sähköistetystä ajosta, rajoittamatta  toimintamatkaa. Ajat Mégane E-TECH Plug-in hybridillä niin kaupungissa kuin maantielläkin nauttien sekä polttomoottorin että sähkön parhaista ominaisuuksista, kun auto ottaa kummastakin voimalinjasta parhaan hyödyn irti. Uusi Renault Mégane E-TECH Plug-in hybrid on vastuullisempi valinta sinulle, joka haluat saada hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt.

Uusi Renault Mégane E-TECH Plug-in hybrid, Zen – 32 990€
Uusi Renault Mégane E-TECH Plug-in hybrid, Intens – 34 990€
Uusi Renault Mégane E-TECH Plug-in hybrid, R.S. Line – 36 990€

Hinnat sisältävät toimituskulut 600€.

Tutustu Renault Clio hybridi -mallistoon

Tutustu Renault Captur hybridi -mallistoon

Tutstu Renault Mégane hybridi -mallistoon

Kysy myyjiltämme lisää!